Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai férfiakkal? Egyszerűen szexre se lehet senkit találni?
Felmentem egy ismert társkereső applikációra, de jóindulattal is csak minden 25. embert tudom bekedvelni. És ezeknek a 3/4-e is pár mondat beszélgetés után már megy a levesbe. Csak ott ilyen siralmas a felhozatal vagy mi van a mai férfiakkal?
Más nők mit tapasztalnak ilyen téren? Hol lehetne igényesebb emberekkel ismerkedni?
Hát szerintem te az életben nem találsz megfelelő pasit semmire se.
De azért sok szerencsét!
Én megértettem elsőre. Tele van a társkereső oldal incelekkel mint ez az oldal is. Szex előtt jó beszélgetni akár telefonon akár íráaban. És ha ez gyengére sikerül nem lehet megkíváni vele a szexet! Erre értette az alap intelligenciát; helyesírás, választékos szavak, bő témaválaszték akár szexualitáson belül is. Ez az első szint. Aztán a külső; utálom a proli pesti kinézetet; szűk farmernaci ami szinte folytogatja, nagy darab cipő, meg fura ingek. Ezek nem vonzók. Ha elsőre nem tűnt fel, talán másodjára az öltözködésből kiderül hogy passzol-e a kémia. Ha meglátnám álmaim pasiát az utcán kinyúlisztott trikóban meg cicanadrágban, szerintem elhánynám magam, hiába néz ki jól külsőre, muszáj nézni az öltözködést is. Harmadik szempont hogy el tud e jönni a találkozóra (ha lusta akkor nem, ha smucig akkor még ajándékot sem hoz, kis csokit vagy virágot) még lakása sincs ahol lehet szexelni, szüleinél lakik, ha igénytelen akkor putriban lakik vagy csupa por minden és szégyenli, inkább nem találkozik. Ki lehet venni szállodát, de ha nem hajlandó fizetni? Nem arról van szó hogy a nőnek nincs pénze, de azért illő (ami kiveszett mostanában a pasikból) hogy minimálisan költsenek a nőre legalább a szállást meg a fuvart (ha még jogsija sincs, drága a taxi) de jöhet tömegközlekedéssel is végülis csak az nem visz el bárhova; pestről vidékre nem hiszem hogy fog 5-6x átszállni egy szexért, de javítsatok ki ha tévedek. Ezért harmadikként azt is kell szűrni hogy honnan jönne és el tud e jutni oda ahova akar.
A kérdező csupán ezeket akarja elérni, de látom még ezt sem sikerült felfogni itt senkinek. Rögtön ő a troll. Nem védem, engem is betámadtok hogy kamu vagyok mikor egy tök normális kérdést teszek fel. Szánalmas.
"Hol lehetne igényesebb emberekkel ismerkedni?":
Miért Kérdező, Te tökéletes vagy?
Keress akkor a Parlamentben, a pártszékházaknál, a TV-k közelében, a nagyvárosok Bermuda-háromszögeiben ehhez embert.
Milyen adottsagaid vannak?
Arc szdrkezetez, ovális, kerek, kocka?
Hany kiló vagy, hova hízol jobban, hova kevésbé, hasra, fenékre, mellékre, hátra, combra, arcra?
Milyen alakod van, alma, körte, homokóra, fordított háromszög?
Milyen az arcod felépítése, szemek, orr, száj?
Hajad hossza, színe?
Öltözködésed, vissszafogott, vagy inkább szexi titkárnős, esetleg maxi ruhás alakot elakaró, vagy testhez álló farmer, meg topp?
Személyiséged, beképzelt, vissszafogott, titokzatos, vagy inkább nagyszájú, beszólogatós?
Azért ezeket jó tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!