Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Plasztikázott nővel milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plasztikázott nővel milyen a szex, jobb?

Figyelt kérdés

Többet nyújtanak az ilyen nőcik az ágyba? [link]

[link]

2021. szept. 9. 11:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Ajánlott póz: lovagló. Ne vesszen kárba a cicikre és az arcra fordított összeg.

Ezek csak biodíszletek, semmi hasznuk nincs - ezt értsd úgy, hogy szexuális értelemben se fűzz túl sok reményt hozzájuk! A legtöbb csúnyácskább, tömzsibb lány a szexxel kompenzálja a külsővel kapcsolatos hátrányait. Ezek inkább pénzt ölnek abba, hogy felturbózzák a külsejüket, mert a szexuális teljesítményük is 0.

2021. szept. 9. 11:50
 2/19 anonim ***** válasza:
78%

Én már voltam egy párral:

plasztikázott mellek: ezek eleinte vonzottak, ki akartam próbálni, elsőnek jó volt, utána egyre jobban valódi melleket akartam, még ha az kicsit lógós is, ma már kimondottan kerülöm a mű ciciket.

plasztikázott száj: ez nem volt kimondottan célom, de amikor kipróbáltam, onnantól a mai napig ezt keresem, ha ilyen szájjal szopnak az valami fergeteges, sokkal jobb mint a natúr száj, ezt ki kell próbálni minden férfinak, iszonyat jó.

plasztikázott fenék: ezt még nem próbáltam, de képeken nem tetszik, így nem is akarom kipróbálni, ha mégis úgy hozza a sors, akkor nem mondom, hogy kizáró ok, de kell mellé egy igen jó nő, különben, nem vonz.

2021. szept. 9. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Ezektől, amiket linkeltél, le is lankadnék, nemhogy élvezzem. Nagyon kiábrándítóak. Csak a természetes ciciket szeretem, a feltöltött szájat pedig sosem fogom megérteni.
2021. szept. 9. 12:05
 4/19 anonim ***** válasza:
17%

Pedig a száj ami ér valamit.

2021. szept. 9. 12:30
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Semmivel sem tudnak többet mint a fél tonna szilikon betöltése előtt. A testüket plasztikázták nem a szexuális "képességeiket".
2021. szept. 9. 13:02
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

4-es Hááát nem tudom engem nagyon taszít a plasztikázott száj, nem szeretem a kacsacsőrű emlősöket az ágyban....

Akkor inkább a mell, ott még találkoztam ízlésessel. :)

2021. szept. 9. 15:40
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Hát igen, ízlés kérdése, de szájban is van visszafogott, ízléses.

2021. szept. 9. 16:07
 8/19 anonim ***** válasza:
30%

Hát nekem nagyon vágy lohazstó minden mű nő.

Csak a természetes valóságában szeretem a nőket.

Mégha egyeseknek tetszik is, nekem nem.

Inkább legyen lógó mell és normális kicsi keskeny száj.

Az tulajdonképpen egy nagy hazugság a nők részéről.

2021. szept. 9. 16:31
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

Mégis miben tudna többet nyújtani??

A következő lépés a gumi nő és az milyen szerinted?

2021. dec. 2. 13:13
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Ezek a szilikoszauruszok szerencsére kihaló félben lévő izék, hazánkban pedig eleve nem sok van. Nekem nagyon nem tetszenek! (finoman fogalmazva)

Az egészen más, amikor átlagos nők, testi hibákat javíttatnak meg! Amikor nem beteges módon, csupán esztétika határain beül.

Volt olyan barátnőm, aki apró termete lévén furcsa, kicsi melleit operáltatta meg. Eredeti formában nem láttam a melleit csak korrekció után 2 évvel. Nagyon szép, kellemes cickói voltak! Nem voltak feltűnően nagyok, testméretéhez képest viszont elmondható, hogy voltak (lettek) mellei. Nem mondhatnám, hogy tapintásra megmondtam volna, hogy nem igaziak, ha ő nem hívja fel rá a figyelmem, ill. nem látom a halványuló hegeket. Hasonló keménységet természetes melleknél is tapasztaltam. Bimbóiban voltak piercingek, amik nekem újdonság volt, de nagyon izgatónak találtam. (szeméremajkaiban is volt kettő)

2021. dec. 3. 00:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!