Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plasztikázott nővel milyen a szex, jobb?
2021. szept. 9. 11:42
11/19 anonim válasza:
Minél jobban feltöltenek egy nőn valamit, annál érzéketlenebb lesz.
Úgy hogy randán is nézki, meg egy fadarab lesz belőle.
Nekem nem kellne sohasem.
12/19 anonim válasza:
A durva az, hogy ez még valakinek tetszik is!😂
13/19 anonim válasza:
Csókolózni egész érdekes és izgató érzés volt feltöltött szájú csajjal. Orál közben nem éreztem nagy különbséget, pedig azt hittem ott lesz csak igazán jelentősége.
14/19 anonim válasza:
Pedig nálam meg orál közben tudták nagyon jól használni a feltöltött szájukat, szerintem isteni, kihagyhatatlan egy feltöltött száj legalább egyszer (de a feltöltött mell egyáltalán nem kihagyhatatlan).
16/19 anonim válasza:
A totális rémfejével meg a lufi melleivel biztos rohadt sokat nyújt az ágyban az ilyen... Hadd áruljak el valamit, haver, ha ezek a nők alapból olyan típusok lettek volna, akik élvezik a szexet, akkor eszükbe se jutott volna szanaszéjjel szabatni magukat.
17/19 anonim válasza:
Ez nem nő, hogy lehet ezt nőnek hívni? Baszdki, most nem fogok tudni aludni
18/19 anonim válasza:
A plasztika sem azon nem változtat mennyire jó a nő az ágyban, de még a puncijára sincs hatással sőt a szopás tudására sem
19/19 anonim válasza:
"ezek a nők alapból olyan típusok lettek volna, akik élvezik a szexet, akkor eszükbe se jutott volna szanaszéjjel szabatni magukat."
Ez pont fordítva van a legtöbb esetben, ezek a nők belemerültek a szexbe, mert szerettek szexelni, majd jöttek az extrém dolgok, alkohol, orgiák és ennek a folyamatában jönnek a plasztikák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!