Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Használt már gyorskötözőt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt már gyorskötözőt a párja kikötéséhez Bilincs helyett?

Figyelt kérdés
Ez lenne a cél de ha gáz akkor nem teszem...

jan. 23. 07:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Kipróbálnám
Hülye ötlet
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi akartunk, de aztán hamar elvetettük az ötletet, mivel nagyon vágna. Szerintem bilincs kényelmesebb
jan. 23. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van már tépőzáras gyorskötöző is, az jó rá, a hagyományos nagyon vág.

A tépőzárasból sem tud kiszabadulni egyedül.

jan. 23. 08:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy ha sajnálod azt a párezer forintot rendes kötelre.

Ráadásul magaddal cseszel ki ha a gyorskötöző miatt a nőnek nem lesz jó emlék és megutálja a kötözést :)

jan. 23. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sima gyorskötözőt NE használj erre mert irgalmatlanul vág a széle!
jan. 23. 10:09
 5/9 A kérdező kommentje:
2 es hol találok olyat?
jan. 23. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Keress rá neten hogy tépőzáras gyorskötöző vagy tépőzáras kötegelő és kiad sok lehetőséget, arra figyelj hogy milyen méretet veszel.
jan. 23. 11:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Az megis volt, de nem netről fogok ilyet venni, köszönöm a tippet. :)
jan. 23. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A LIDL-ben szokott lenni akcióban. Ha jól emlékszem éppen most is van tépőzáras gyorskötöző.

Egyébként mi gyorskötözővel "kezdtük" annak idején és a barátnőmnek semmi fájdalma nem volt tőle. Nem kell rászorítani és kész. Nem okoz nagyobb fájdalmat, mint egy igazi bilincs. Én többnyire egy-egy gyorskötözőt tettem a csuklóira (néha bokáira) és azokat gyorskötözőztem még össze egy harmadikkal. Így hasonlított egy bilincshez az egész.

Ha nem mentünk sehová hétvégén, akkor ha szabadon is engedtem, a csuklókra (bokákra) tett gyorskötözők maradhattak rajta, elég volt csak az összekötésükre használt kötözőt levágni.

Nagyon sok gyorskötöző el tudott fogyni egy-két hónap alatt.:)

Aztán beszereztünk néhány igazi bilincset....

jan. 25. 06:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, de csak mellekre.
jan. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!