Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt már gyorskötözőt a párja kikötéséhez Bilincs helyett?
Van már tépőzáras gyorskötöző is, az jó rá, a hagyományos nagyon vág.
A tépőzárasból sem tud kiszabadulni egyedül.
Hülye vagy ha sajnálod azt a párezer forintot rendes kötelre.
Ráadásul magaddal cseszel ki ha a gyorskötöző miatt a nőnek nem lesz jó emlék és megutálja a kötözést :)
A LIDL-ben szokott lenni akcióban. Ha jól emlékszem éppen most is van tépőzáras gyorskötöző.
Egyébként mi gyorskötözővel "kezdtük" annak idején és a barátnőmnek semmi fájdalma nem volt tőle. Nem kell rászorítani és kész. Nem okoz nagyobb fájdalmat, mint egy igazi bilincs. Én többnyire egy-egy gyorskötözőt tettem a csuklóira (néha bokáira) és azokat gyorskötözőztem még össze egy harmadikkal. Így hasonlított egy bilincshez az egész.
Ha nem mentünk sehová hétvégén, akkor ha szabadon is engedtem, a csuklókra (bokákra) tett gyorskötözők maradhattak rajta, elég volt csak az összekötésükre használt kötözőt levágni.
Nagyon sok gyorskötöző el tudott fogyni egy-két hónap alatt.:)
Aztán beszereztünk néhány igazi bilincset....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!