Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy a nők simán találhatnak szexpartnert?
De ez nőkre is igaz, akinek nagy a szája, az pont nem való semmire.
Ezért kell személyesen találkozni minél hamarabb. Ha meg halogat egyből offos. Nem kell húzni az időt, meg mindenkin felháborodni.
#40 haha. nincs tükör otthon?
de lásd kedves vagyok veled. olyan akiből már így írásbannis árad valami kellemetlen vibe, ami minden csak nem az a könnyed jó hangulat, játékosság ami ingerelné az ember farkát. inkább olyan mint a megbántott hillary clinton, aki tudja, hogy neki járna az elnöki szék, vagy egy kiégett idős tanárnő, akit már irritálnak a gyerekek és nem érti miért nincsenek oda. a farkak itt tuti nem fognak meredezni. és munkahelyen én is csak elegáns kibúvókat adtam nyilván.
valahogy le kéne lazulni kicsit. tényleg könnyedség, játék és lehet jobban menne.
Lehet amit Te minőségi szexnek titulálsz, az valami brutál durva, gyomorforgató dolog, nem tudhatom, nem ismerlek.
Legtöbb 30 feletti férfi ismerősöm boldog párkapcsolatban él, figyel a párjára, teljesen rendben van a szexuális élete. Lehet neked nem volt szerencséd, és/vagy túl fiatal vagy még és fiatal srácokkal volták csak eddig, akik kicsit önzőbbek az ágyban, általában.
Válaszaid alapján úgy gondolom, hogy gyenge trollkérdés ez csupán.
Láthatóan nem a megoldást keresed, csak idejöttél vergődni és szórakozni a válaszokon.
Egy mondatos a válasszom: Mindig a nő választ.
Tehát? A továbbiakban mit nem értesz ezen, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!