Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kifizetődő a bunkóság?
Számomra elképesztő, hogy rengeteg nő számára imponál az, ha a pasi bunkón viselkedik. Ha választhat egy normális pasas és egy kőbunkó közt szinte mindig a bunkót választja. ugyanakkor persze mégis mindig azt mondják, hogy fúj-fúj undorító az ilyen, bunkók a pasik. Mégis mindig ők dugják meg az összes csajt. Anélkül, hogy szinte bármit is tenniük kéne. A rendes pasas hónapokig teper. Aztán jön a tahó és elveszi a csajt
Olyanok válaszát várom, akik voltak már ilyen helyzetben. Mert meg akarom érteni mért vonzóbb a tahóság…
Azt hiszem, van valami olyan kisugárzásuk, ami felkelti a nők vadászösztönét... Mert nekünk is van ilyen. Az ilyen pasikat a nők egy része meg akarja szerezni, , meghódítani, megszelídíteni.
Van egy ilyen haverom, eleinte rám is hatott a kisugárzása, de aztán ahogy jobban megismertem, rájöttem, hogy csak egy strigula lennék. Azóta már nem hat rám, de látom, hogy egy csomó nőre meg igen.
Értem én. # 2 -es. Pedig a normális pasi is lehet szenvedélyes egy perverz állat. Csak nem feltűnődködik ezzel.
Az jutott eszembe, a sorozat gyilkosokra is sokszor mondják, hogy: Nem gondoltuk volna róla.”
Ezzel csak azt akarom mondani, attól, hogy valakiről még nem mondanád meg ránézésre, nem tudhatod mi van a felszín alatt….
Máshol vannak a határok, te nem olyan szemmel látod, mint ők.
Te férfiként tudod, hogy egy másik pasi bunkó, esetleg ismered is és tudod róla, hogy az. Ha túltolja az nem működik, de bőven van az a szint, amit a nők még magabiztosságnak értelmeznek, főleg ha fiatalok, tapasztalatlanok, vagy egyszerűen inkább csak szépek, mint okosak.
Meg kell tanulni rájátszani, ha ösztönösen nem megy.
Te azt látod hogy bunkók. De szerintem más tulajdonság ami miatt.
Általában ezeknek jók a beszélőkéjük és gátlástalanok is a nőkkel és tudják gerjeszteni az érzelmeket. Ez az amivel aratnak.
Perverz vagyok én is!
Tudok tahó lenni. Az a nő aki ismer az tudja. De esetemben elég hülyén nézne ki ha úgy viselkednék tartósan, mint egy tahó. Mert én bottal bicegve járok! Így én azt hiszem amellett hogy bottal járok, amellett eléggé nevetségesen nézne ki ha tahó is lennék…
Én az a fajta perverz vagyok, aki csak a választott nővel perverzkedik :)
4: Értem én, de nyilván könnyebb eligazodni, ha elsőre látszik, hogy milyen a pasi, az rögtön felkelti az érdeklődést, mint gondosan kiválogatni 125 jelentkező közül, hogy ki felel meg az igényeinknek (és akinél nem csak egy strigula vagyunk).
Nem azt mondom, soha nem tesszük meg ez utóbbit, a válogatást, de ha közben jön egy rosszfiú, akkor átmenetileg megteszi, abból úgyse lesz tartós.
Ő a következő héten már egy másik nőt hálóz be, mi meg közben esetleg megtaláljuk az igazit...
Ki az a hülye szerinted aki szánt szándékkal egy olyan kapcsolatba megy bele, ahol a másik fél semmibe veszi és megalázza?
Ezzel csak a komplexusos pasik takaróznak, hogy nekik azért nem jut nő, mert minden nő a bunkókra hajt, holott ilyen nincs. Maximum te látod a másik kvázi rivális férfit bunkónak. De még ha valóban az is, elhiheted, amíg ismerkedett a csajjal és felszedte tuti a legjobb formáját hozta ő is (mint mindenki) és max utána lett egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!