Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek ha aktus elòtt elójátéknál , meg is ujjaznak titeket?Én azt hittem az ujjazás bunkóság.
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 16:32
2/11 anonim válasza:
Azt mondták, hogy nem illik kérdésre kérdésre felelni, de mégis mi a názáretiért lenne bunkóság? :D
Persze, benne van az előjátékban a dolog. És ha jól csinálják, még szeretem is :D
#nemkérekprivátotköszönöm!
3/11 anonim válasza:
Milliószor jobban szeretem a nyalásnál!
És már miért lenne bunkóság? Valahogy nem értem
4/11 harebell válasza:
Én annyira nem szeretem, de egyáltalán nem tartom bunkóságnak. Tapasztald ki, hogy az aktuális partnernek bejön-e.
5/11 anonim válasza:
Kb. annyira bunkóság mint amikor nem csak sz.pnak hanem kézzel is verik. Az bunkóság, ha ápolatlan a kezed, nem figyelsz a partneredre stb. Használd nyugodtan közben az ujjaid is, figyelj rá és látni fogod hogy reagál.
7/11 anonim válasza:
Igen, el is várom :) De csak ezt, illetve még a szexet (persze én is izgatom a partnerem ahogy csak akarja)
8/11 anonim válasza:
Szeretem az ujjazást de csak egy bizonyos izgatottsági szint elérése után. Előtte inkább kellemetlen.
9/11 anonim válasza:
Hinni tudod hol kell... :D Általában egy nagy kereszt van a létesítmény tetején és egyes helyeken templomnak nevezik :D
10/11 anonim válasza:
Én nem vagyok odáig érte, de csak azért, mert jobban szeretem a nyalást meg ha már valami van ott bent, akkor az a f@rka legyen. Pedig csinálták már nekem is nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!