Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én érzem úgy, hogy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy ez bunkóság volt?

Figyelt kérdés
Küldtem meztelen fényképeket egy férfinak, aki kedvesnek és megbízhatónak tűnt. Néhány hét múlva írt, hogy egy barátjának beszélt rólam. Elmondta neki, hogy ilyen képeket küldtem. Nem mutatta meg a képeket, de a barátja szeretné őket megnézni. Ha beleegyeztek megmutatja neki a képeket. Miért nem kérdezett meg arról, hogy beszélhet-e erről a barátjának? Szerintem nem kellett volna a hátam mögött a tudomásom nélkül beszélnie rólam másik pasinak. Legalábbis ha a helyében lennék én ezt nem tenném. Kicsit bunkóságnak, perverzségnek érzem, amit csinált.
2021. máj. 13. 05:37
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Jó persze az a férfi nem is ismer engem de hát attól még nem kellett volna a tudomásom nélkül beszélnie rólam
2021. máj. 13. 05:40
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

Mert a nők nem épp így kibeszélik a hasonló dolgokat?

Ha nem mutatta meg nwki, akkor csak annyi derült ki hogy hajlamos vagy ilyen ismerkedésre, az nem akkora dolog. Neked lehet hogy ég a képed, de ha mersz képet küldeni akkor merd vállalni is.

2021. máj. 13. 05:41
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

“Küldtem meztelen fényképeket egy férfinak“

Mégis mit hittél, nem fogja mutogatni? Pár nap és a neten leszel. Határtalan az emberi hülyeség.

4/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem az a férfi akinek beszélt rólam nem ismer engem.
 5/22 anonim ***** válasza:
60%
Tök mindegy, hogy ismer vagy sem. A pasik verik rá és mutogatják a haveroknak, dicsekednek vele.
2021. máj. 13. 05:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit durva tőle. Én az ilyet tabuként kezelem,erről csak 2 ember tud.
2021. máj. 13. 05:45
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem mutatta meg a képeket csak szólt neki arról hogy ilyeneket küldtem
2021. máj. 13. 05:52
 8/22 A kérdező kommentje:
A barátja pedig szívesen megnézné a képeket, de addig nem mutatja meg neki, amíg bele nem egyezek... Ezt írta.
2021. máj. 13. 05:54
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el akkor is megmutatja neki haa nem engeded meg.
2021. máj. 13. 06:00
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
Már tuti látta ez csak kamu hogy megkèrdez
2021. máj. 13. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!