Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én érzem úgy, hogy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy ez bunkóság volt?

Figyelt kérdés
Küldtem meztelen fényképeket egy férfinak, aki kedvesnek és megbízhatónak tűnt. Néhány hét múlva írt, hogy egy barátjának beszélt rólam. Elmondta neki, hogy ilyen képeket küldtem. Nem mutatta meg a képeket, de a barátja szeretné őket megnézni. Ha beleegyeztek megmutatja neki a képeket. Miért nem kérdezett meg arról, hogy beszélhet-e erről a barátjának? Szerintem nem kellett volna a hátam mögött a tudomásom nélkül beszélnie rólam másik pasinak. Legalábbis ha a helyében lennék én ezt nem tenném. Kicsit bunkóságnak, perverzségnek érzem, amit csinált.
2021. máj. 13. 05:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy kerdezo?

Amugy sajnalom, h ezt kell mondjam, de sztem ez utolagos beleegyezes keres. Mar megmutatta a kepeket...

2021. máj. 13. 10:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Elég naiv vagy... De, meg fogja neki mutatni, örülj, ha csak egy haverjának. Ez nem bunkóság kérdése, neked kéne ésszel viselkedi, és nem küldözgetni a tested kb idegeneknek. És hát, arról beszél másoknak, amiről akar. Nőként mondom, soha senkinek ne küldj képet a testedről így, sose tudhatod hol látod viszont.
2021. máj. 13. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!