Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rosszul érzem magam, mit tegyek?
Hát, ha szakított veled, akkor miért vagytok együtt? Ne legyél ott, ahol ők csókolóznak. Menj másfelé, nem is értelek?! A pasija is azért bunkó veled, hogy elmarjon, nehogy visszacsábítsd az exed.
Felejtsd el őket, nézz előre!
44f
Nem hiszem, hogy kitaláció...a Kérdező eléggé jól tolja a felcs_szett nőt. /ha nő egyáltalán/
Kezdésnek tedd azt, hogy exednek hívod a srácot. Ez ellen tenni nem lehet, el kell könyvelni, hogy a faxt jobban szereti nálad.
#3:
A "nőt" tolja rosszul :-) Ha egy nőnek a pasija ("fiúja") bevallja, hogy homokos és van is már pasija, akkor nem kesereg így: "ez a tuskó elvette volna a fiúmat" ... Ezt így, akkor fogalmazza meg egy nő, ha a r.i.banc barátnője vette el a pasit. De nem egy olyan pasi miatt, aki folyamatosan becsapta őt, ilyen szinten. A nők nem különösebben vonzódnak párkapcsolati szempontból a búzákhoz ... szóval ez eléggé sántít több szempontból. Meg a megfogalmazás is túl "kerekre" sikerült, egy felcseszett, ideges nő, nem ilyen irodalmi stílusban fogalmaz, szépen összerakott mondatokban.
Kedves kérdező, megértem, hogy hirtelen ért téged a dolog és össze voltál zavarodva, de nekem hihetetlenül rosszul esett volna a srác helyében az, hogy elrohansz, nem veszed fel a telefont, nem nyitsz ajtót. Őszintén megnyílt feléd, cserébe te meg hátat fordítottál neki és ignoráltad őt.
"Elfogadom a döntését"
A homoszexualitás nem döntés kérdése. :)
Elhiszem, hogy ez az ember irtó bunkó, és megértem, hogy idegesít, engem is dühítene. De amiatt ne őrá haragudj, mert "Úgy érzem, mintha ez a tuskó elvette volna a fiúmat."
Nem ő vette el, nem vette el senki. Mivel meleg, amúgy is véget ért volna a kapcsolatotok.
Egyszerűen kerüld el ezt a bunkó embert, nem érdemes vele foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!