Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ettől rosszul magam?
Voltam egy férfival.
Elvileg , nekem aztmondta h nemcsak szexet keres.
Ami igaz is lehet.
A lényeg, h ő gazdag, sikeres, mármint eseménydús az élete, van kialakult egzisztenciája....nagyon is....
és tapadnak rá a jó nők.....ez biztos.
Egyébként, ezek ellenére, kedves, normális.
Viszont nem is az zavar h szex....inkább az azérzés, hogy unalmas vagyok, és nem tudok olyat adni neki, hogy érdekeljem , megfogjam őt.....és nem is onkrétan maga a személye érdekel....hanem az, az az érzés, h kevésnek érem magam...nekem jóval visszafogodtabb z életem,amiről tehetek v nem....de ő tényleg tehetős, és tényleg jól néz ki.....és most nem külleme miatt vagyok oda mint a többi csaj....hanem egyszerűen amiatt, mert depressziós vagyok, hogy hozám nem illik senkisem...mert senkivel nem érzem jól magam
A szex középszerű volt vele....
Feletsd el ezeket a butaságokat. Nincs veled semmi gond. Az önértékelésed a nulla alatt van és fogadni mernék semminokod nincs rá. Nem mindenki lehet sikeres és tehetős.
25F
Az egyetlen dolog ami különbséget tesz 2 ember között h milyen a szociális értéke az a szenvedély. A szenvedély pedig azt jelenti h kitűzöl magad elé célokat és teszel azért h elérd. Ezzel megkapod az önbizalmat.
Az illető akiről beszélsz így éli az életét, tesz önmagáért.
Amíg te nem kezdesz el tenni magadért és fejleszteni az önbizalmadat, addig csak szexre fognak használni.
Amire még lehet h nem jöttél rá... (nem akarsz)
nem tudok tenni, mert nincs rá pénzem!
attól ha meg elkellene járnom valami foglalkozásra, nem erősitene, hanem még jobban magamba burkolóznék.....nálam már nagyon elvannak cseszve a dolgok 28 évesem, kb 5 éves korom óta
Nem azért feküdtem le vele mert sikeres!!!!!
Hanem mert hiányzott a szex.
Én sosem néztem egy férfi pénztárcáját....csak rossz érzéseket szül.....mert kb ő volt az egyetlen aki fejebb szinten él...a többi akivel ismerkedtem....velük is kevésnek éreztem magam nagyon...rajtam semmi sem segit
Nekem nem segitene, mégjobban magamalatt lennék, én nem tudnék megnyilvánulni a többi ember előtt, se eljátszani helyzeteket, se beszélni magamról!
Nem ismersz hogy hatna ez rám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!