Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor sír a barátnőm, inkább otthagyom, amíg meg nem nyugszik mert fáj nézni, hogy szomorú. Sokak szerint bunkóság, de nem érzem annak. (? )
Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 22:57
2/7 anonim válasza:
Igen egy kicsit az. Bár ez attól függ, neki hogy esik, van aki ilyenkor szereti ha békén hagyják. Kérdezd meg mit gondol erről. Lehet jó neki, és nem is szeretne társaságot, de lehet arra vágyik, hogy csak megöleld és megnyugtasd egy kicsit. Ne legyél ilyen önző, hogy inkább nem vagy ott, mert Neked fáj ha szomorú!
3/7 anonim válasza:
Ha engem hagyna ott a párom, csak jobban sírnék:D Azonnal megszokott vigasztalni, a karjai közé vesz, beszél hozzám. Szerintem ez így normális, bár lehet egyénfüggő, nemtudom:D
18L
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell vigasztalgatni de ne is menj el bujj oda hozzá! Egy ölelés többet ér ilyen helyzetekben mint a vigasztalgatás
5/7 anonim válasza:
Hagyd j ki sirja magát a valladon
6/7 anonim válasza:
Ha ezt velem játszanád el, a harmadik alkalom után már te sírnál, mert kidobálak.
Nyilván okkal sír, mert szomorú, te meg totálba leszarod... hát, igen, piszkosul bunkó vagy.
7/7 anonim válasza:
De ha fáj, hogy szomorú, akkor miért nem vigasztalod meg, és akkor már nem lesz szomorú? Sokkal egyszerűbb lenne.
Plusz, nem fájna neki, hogy nem vigasztalod meg, hanem érdektelennek mutatod magad, hisz otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!