Miért ilyen velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy barátnöm aki eléggé furcsa.. Sosem foglalkozik velem sosem keres fel nem is jutok sosem az eszébe :(Egyszerüen nincs kedve hozzám. Mindent egyedül csinál:( Azt tudom hogy sokáig egyedül volt barátai sem voltak szinte,és a családjába sok problémája volt.
Talán kihat rá a múlt ? Vagy ennyire nem szereti az embereket? Tudok rajta segíteni ? Ha igen hogy ????
2015. nov. 28. 22:10
1/2 anonim válasza:
nem mindenki szereti az emberek társaságát, én sem. Számomra kín kimozdulni, vagy kommunkálni bárkivel. Nem érzem magam depressziósnak, hiszen eljárok koncertekre, moziba, edzeni, de egyedül. Sőt, utazni is voltam...persze, egyedül
2/2 anonim válasza:
Nagyban kihathat rá a múltja,családi problémák, gyerekkori problémák...
Éreztesd vele,bízhat benned,egy kis lelkizés, hátha kiböki, mi nyomja a lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!