Miért nem jók velem azok, akikhez én kedves vagyok?
Figyelt kérdés
Én mindenkihez kedves vagyok, senkit nem ítélek el, nem akarok megbántani.
Mégis úgy kapom ezt vissza, hogy állandóan leszólogatnak, például hogy húzzak el onnan. Közbe meg csak az egyik barátommal akartam beszélni, aki épp ott volt.
És már úgy érzem, hogy az a barátom se olyan kedves velem, mintha az alaptalan beszólások rám, őt is befolyásolnák...
2015. nov. 24. 21:38
1/2 anonim válasza:
Mert ez nem így működik(sajnos). Szerintem maradj kedves, de ne várj semmit cserébe a kedvességért, úgy sokkal többet ér, ha önzetlenül teszed, és nem is bosszantod fel magad, ha adott esetben pont azok bunkók veled akikkel te jó fej vagy. A lelkiismereted tiszta, a lelked nyugodt marad, végül is te minden tőled telhetőt megtettél.
2/2 anonim válasza:
Sajnos én is tapasztaltam és valószínű még jó sokan, hogy hiába kedves az ember úgy sem azt kapja vissza amit ad.
A kedveseket sok társaság lenézi, gyengének tartja. Persze, hogy vannak kivételek.
Szerintem maradj kedves, segítőkész barátságos..találsz olyan közösséget ahol tisztelik az igazi jó tulajdonságokat.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!