Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez bunkóság vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkóság vagy normális?

Figyelt kérdés
Otthon feküdtem belazasodva, alig voltam magamnál aztán este párom ahogy állt az ágy mellett, láttam hogy felizgul a látványra. Alig voltam magamnál, izzadtam elég szarul voltam félig kb ájult. Aztán megdugott. Az elején tértem magamhoz, akkor már nagyban csináltuk. Jobban örültem volna ha hoz mondjuk egy csésze teát, nem pedig betegen megdug. Kicsit rosszul esett, akkor már nrm.állítottam le. Persze nem nagyon tudtam csinálni semmit, feküdtem mint egy darab fa, erőm is alig volt. Kicsit bánt a dolog, szeribtetek ez bunkóság vagy normális reakció és én reagálom túl? Nem gondolom erőszaknak, egy éve vagyunk együtt. Viszont azelőtt ilyet nem csinált.

2021. máj. 21. 13:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem csak bunkóság, de még az erőszak határát is súrolja.

Remélem, holnap már nem fogod "párodnak" hívni.

2021. máj. 21. 13:43
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Ezt nemi erőszaknak hívják. Ha velem ilyen történne azonnal szakítanék és minden kapcsolatot megszakítanék vele.
2021. máj. 21. 13:48
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem bunkóság, ez kamu :D
2021. máj. 21. 13:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást nem szakítóok ez nálam, elég perverzek vagyunk alapjáraton, csak ez volt fura és akkor jól gondolom hogy bunkóság. Igazából félig aludhattam mert brszélt hozzám, aztán már csókolt és vetkőztetett.
2021. máj. 21. 13:51
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Az, hogy mennyi ideje vagytok együtt nincs hatással a tényre, hogy ezt nemi erőszaknak hívják.

Ha téged nem zavar, akkor tökmindegy hogy hívjuk.

Ha zavar, akkor meg ne engedd, akármilyen jó is neki.

2021. máj. 21. 13:52
 6/17 anonim ***** válasza:
12%
Izgi lehetett neki a helyzet. Szerintem nincs gond ezzel.
2021. máj. 21. 13:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudta hogy beteg vagy, vagy nem vette észre hogy nem vagy jól ehhez eléggé? Mert ha tudott róla és úgy csinálta az bunkóság eléggé, de ha ezt nem veszi észre hogy ennyire erőtlen vagy betegen ehhez.. ah nem tudom, sajnos az ösztönei irányították.
2021. máj. 21. 14:03
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Ez simán neki erőszak, merthogy a beleegyezésed nélkül történt. És teljesen mindegy hogy kapcsolatban vagytok-e vagy nem 🤷‍♂️
2021. máj. 21. 14:05
 9/17 A kérdező kommentje:
7-es Eléggé látszódott rajtam. Meg mondtam is neki hogy szerintem lázas vagyok.
2021. máj. 21. 14:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt jobb lenne megbeszélned vele, hogy legközelebb jobban figyelhetne rád. Lehet hogy annyira felizgult állapotban volt hogy nem figyelt a részletekre hogy mondtál neki bármit. Szerintem nem lett volna ciki az sem hogy közben szólsz hogy hagyja abba mert neked most nem alkalmas. c: ..én is kapcsolatban vagyok de nem zavarjuk a másikat ha nem érzi jól magát, max ölelgetés belefér nálam.

7-es voltam

2021. máj. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!