Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez bunkóság vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkóság vagy normális?

Figyelt kérdés
Otthon feküdtem belazasodva, alig voltam magamnál aztán este párom ahogy állt az ágy mellett, láttam hogy felizgul a látványra. Alig voltam magamnál, izzadtam elég szarul voltam félig kb ájult. Aztán megdugott. Az elején tértem magamhoz, akkor már nagyban csináltuk. Jobban örültem volna ha hoz mondjuk egy csésze teát, nem pedig betegen megdug. Kicsit rosszul esett, akkor már nrm.állítottam le. Persze nem nagyon tudtam csinálni semmit, feküdtem mint egy darab fa, erőm is alig volt. Kicsit bánt a dolog, szeribtetek ez bunkóság vagy normális reakció és én reagálom túl? Nem gondolom erőszaknak, egy éve vagyunk együtt. Viszont azelőtt ilyet nem csinált.

2021. máj. 21. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem tuti elkapta a covidot :D
2021. máj. 21. 14:33
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es nem a covid miatt voltam lázas. Azt még tavaly elkaptam.
2021. máj. 21. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem h nem ellenkeztél, nem erőszak.

Persze h öntudatlan állapotban voltál, az más...

2021. máj. 21. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
A kicsit tilos dolgok nekem is bejönnek. Neki is úgy tűnik.
2021. máj. 21. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem úgy hangtik, mint akit nagyon érdekelsz emberileg. Egy normális társ tudja mikor meddig mehet, független a perverzitástól..
2021. máj. 21. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd.

Nem olyan rég a feleségem elment a kollégáival iszogatni a nyitás örömére. Nem szokott sokat inni, pláne nem kollégákkal, gondoltam 8ra már itthon is lesz. Éjjel fél12kor szó szerint bedőlt az ajtón, világát se tudta kb. Tudtam, hogy másnap reggel 7kor neki munkába kell mennie.

Összedobtam neki egy kis kaját, hogy legyen valami szilárd is a gyomrában, azt gyorasn be is falta, majd egy vödör fölött nyöszörgött egy kicsit. Elküldtem fürdeni, hányt egyet, aztán a zuhany alatt ücsörgött. Mikor már kb negyed órája nem folyt a víz csak feküdt a zuhanyzóban, kiemeltem a nagyjából tudattalan testét, megtöröltem, pizsamába, belediktáltam még vagy 2 deci vizet (attól is majdnem rosszul lett:D), aztán befektettem az ágyba, vittem neki nag ypárnákat, beállítottam az ébresztőjét ahgoy kell neki és annyi.

Vszeg ha nem segítek neki, akkor éjjel 3kor arra ébredt volna, hogy didereg a fürdőszobapadlón a hányásában, reggel meg még részegen indult volna el dolgozni, ami hát nem túl jó dolog.

De úgy látszik kapcsolata válogatja ki hogyan fejezi ki a szeretetét a kiszolgáltatott helyzetben lévő párja iránt. A megerőszakolás is egy módszer, azt nem tagadom.

2021. máj. 21. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
Talán csak ki akarta próbálni a lázas puncit, mely ilyenkor tűz forró! Ha te nem akartad volna, akkor tiltakoztál volna, vagy lelökted volna magadról. Mivel még az elején sem tiltakoztál, tehát beleegyeztél. Ha lázas is voltál, attól még tudtad, hogy mire megy ki a játék. Írtad is, hogy nem állítottad le a párodat. Ergó benne voltál, nem történt semmi erőszak! A női soviniszták megszólaltak.
2021. máj. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!