Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez bunkóság vagy normális?
Szerintem h nem ellenkeztél, nem erőszak.
Persze h öntudatlan állapotban voltál, az más...
Hát nézd.
Nem olyan rég a feleségem elment a kollégáival iszogatni a nyitás örömére. Nem szokott sokat inni, pláne nem kollégákkal, gondoltam 8ra már itthon is lesz. Éjjel fél12kor szó szerint bedőlt az ajtón, világát se tudta kb. Tudtam, hogy másnap reggel 7kor neki munkába kell mennie.
Összedobtam neki egy kis kaját, hogy legyen valami szilárd is a gyomrában, azt gyorasn be is falta, majd egy vödör fölött nyöszörgött egy kicsit. Elküldtem fürdeni, hányt egyet, aztán a zuhany alatt ücsörgött. Mikor már kb negyed órája nem folyt a víz csak feküdt a zuhanyzóban, kiemeltem a nagyjából tudattalan testét, megtöröltem, pizsamába, belediktáltam még vagy 2 deci vizet (attól is majdnem rosszul lett:D), aztán befektettem az ágyba, vittem neki nag ypárnákat, beállítottam az ébresztőjét ahgoy kell neki és annyi.
Vszeg ha nem segítek neki, akkor éjjel 3kor arra ébredt volna, hogy didereg a fürdőszobapadlón a hányásában, reggel meg még részegen indult volna el dolgozni, ami hát nem túl jó dolog.
De úgy látszik kapcsolata válogatja ki hogyan fejezi ki a szeretetét a kiszolgáltatott helyzetben lévő párja iránt. A megerőszakolás is egy módszer, azt nem tagadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!