Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is szégyelli magát rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Némelyik férfi véleményétől, kérdéseitől teljesen ki vagyok akadva. Például ilyeneket kérdeznek, hogy "Barátnő vagy prosti éri meg jobban?", vagy örömlányhoz járnak/járnának, de mégis úgy beszélnek róla, mint egy darab rongyról, amibe "ürítenek". Arról nem is beszélve, hogy itt se lehet lányokkal/nőkkel már értelmesen beszélgetni, mert a sok idióta lerohanja őket privát üzenetekkel. Komolyan, néha szégyellem magam, hogy férfi vagyok, olyan ostoba, primitív, tiszteletlen bunkók vannak köztünk. Egyedül vagyok ezzel?
En nem fogom rosszul erezni amiert masok, masokrol tiszteletlenul beszelnek.
2021. aug. 20. 11:05
2/20 A kérdező kommentje:
De engem annyira irritál, hogy sok nő ilyen barmok alapján alkot képet rólunk.
2021. aug. 20. 11:07
3/20 anonim válasza:
Most nőként válaszolok:
Ne szégyelld magad.
Bármennyire is sok nőket degradáló kérdés van itt, egyiket sem veszem olyan komolyan, hogy elítéljem miatta a női társadalmat.
Igen, vannak kérdések és válaszok amik kiborítanak és vannak amiket nagyon elítélek (valaki itt a múltkor azzal vágott fel, hogy levette az óvszert a nő tudta nélkül). De ezt nem fogom valóság alapúnak tekinteni és nem fogok ez alapján minden férfit megítélni.
Szerencsére apám és bátyáim egy nagyon pozitív férfiképet adtak számomra, így az itteni selejtes példányokkal nem kell foglalkozzak, mert tudom, hogy a nagyvilág tele van értelmes és normális férfiakkal.
Lehet, hogy tényleg igaz az a mondás, hogy olyan vagy, amilyen társaságba mozogsz. Mivel én sose tapasztaltam a valóságban a körülöttem lévőktől olyan magatartást amilyenről te is írtál és ami megvetendő. Több mint valószínű, hogy ez a jövőben sem fog változni.
2021. aug. 20. 11:08
4/20 anonim válasza:
Az a nő is barom aki mások alapján alkot képet rólad.
2021. aug. 20. 11:09
5/20 A kérdező kommentje:
#3: Köszi a választ.
#4: Persze, mintha (egyes) férfiak nem imádnának általánosítani a nőkkel kapcsolatban.
2021. aug. 20. 11:19
6/20 anonim válasza:
Az olyan nő sem érdekel aki általánosít, de felőlem aztán nyugodtan bújj a seggükbe de ez a stílus sem lesz befutó náluk csak szólok.
2021. aug. 20. 11:21
7/20 A kérdező kommentje:
#6: Mert mintha valaki csak azért kritizálhatná a társait, hogy a másik tetszését elnyerje! Tipikus korlátolt szemlélet. Képzeld, nem nem érdekel, hogy mi befutó melyik nőnél, engem az érdekel, hogy normálisan viselkedjek más emberekkel, és lehetőleg mások is. De az ilyen p*csfejek, mint te, ezt úgyse értik.
2021. aug. 20. 11:25
8/20 anonim válasza:
Most sikerült bizonyítanod, hogy egy igazi lúzer vagy :)
2021. aug. 20. 11:27
9/20 anonim válasza:
Ez az oldal ezért van, olyan dolgokat tárgyalunk ki, amit sehol máshol nem mersz. Ezért van, ez az oldal mottója is.
2021. aug. 20. 11:31
10/20 A kérdező kommentje:
#8: Persze, a te anyagias/üzleti szemléleted alapján lúzer vagyok, hálistennek. De elárulom neked, csak magadból indulsz ki. Attól, hogy te így látod a világot, az emberek többsége még nem ilyen. Ez csak a te korlátolt fejedben létezik így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!