Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyelli egy férfi, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyelli egy férfi, ha kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
mert kicsi
2021. aug. 13. 23:24
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Én nem szégyellem! Nem tudok rajta változtatni, így csak arra koncentrálok, hogy működőképes legyen még jó sokáig!

Egyébként nekem egyszer azt mondta egy nő, hogy a konkrét aktusnál nem érdekli, mekkora a pénisz, viszont bevallotta, hogy látványra, vagy ha megfogja, akkor sokkal izgatóbb a nagy!

2021. aug. 13. 23:30
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Mert vannak nők, akik emiatt szeretik megalázni őket.
2021. aug. 13. 23:32
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Miért szégyelli egy nő, ha nagy a csiklója?
2021. aug. 13. 23:38
 5/13 anonim ***** válasza:

A 2-es vagyok!

Engem még egy nő sem alázott meg ez miatt! Pedig tényleg nem vagyok eleresztve.

Plusz még rá tesz egy lapáttal, hogy nem vagyok egy jelentéktelen méretű csávó, szóval még kisebbnek látszik.

2021. aug. 13. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

1. Alapvetően már iskolás korban megkezdődhet gyerekek által a cikizés, ha meglátják, pletykákat terjesztenek rólad, tehát már gyerekként elszáll az összes önbizalom e tekintetben.

2. Modern médiumok állandóan azt az üzenetet közlik, hogy a méret a lényeg, hogy akinek kicsi farka van, az rossz ember, de legalábbis nem teljes értékű férfi (lásd, feminista mozgalom Trump ellen, "small dick energy", BBC, white sissy, stb.)

3. A nők, valójában. Akinek kis farka van, azt ilyen vagy olyan formában már érte atrocitás. Ha máshogy nem is, indirektbe lehetett kis farkas vicc elszenvedője, vagy már biztosan kenték rá, hogy kompenzál valamivel valamiért.

Ezeket összetársítod azzal, hogy a kis farok még funkcionalitásban is kevésbé hatékony, mint a nagy, és meg is kapod, hogy miért szégyeljük, ha nem nő meg. Aztán vannak egyéb ritka extrém esetek is, mint az a bizonyos indonéz anyuka, aki megölte 9 éves fiát, mert mikropéniszt diagnosztizáltak nála és nem akarta, hogy szenvedjen.

2021. aug. 13. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem szégyellem, sőt, előnyös. Jobban elférek a női bugyikban és nem annyira durva az erényöv viselése.

27/F

2021. aug. 13. 23:58
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

Bezzeg az ókori görögök... a nagy farkat az ostobasággal párosították, ezért is vannak a szobraikon kis péniszű hősök.

De persze lehet hogy aki az ókorban ezt elterjesztette, az is kispöcsü volt. Az ember mohó, mindenből a nagyobbat , a többet akarja. Na meg a nők szerint nagy lőccsel lehet jót kefélni.

Ráadásul a média is ezt szajkózza, hogy ez és ez mekkora férfiállat mert nagy a farka. De ne emészd magad. Nem baj ha kicsi, legye játékos :D

2021. aug. 14. 00:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez genetikailag kódolt, hogy a nagy farok a jó, amúgy is nálunk férfiaknál ez mindennél így van, versengés. Főleg ha arról van szó, hogy mit tetszik a nőnek, és ki tudja jobban megdugni a nőt... És oda bizony nagy és kemény farok kell, nem ez a 25 cm, amiről beszélnek itt sokszor, de ilyen 18 cm kell. Ott van pl a Magyarországon is nagyon elterjedt szarság, hogy csak a kispöcsűek vesznek BMW-t, meg kompenzálni kell, stb.. Ezek mind olyan dolgok, amelyek összegyűlnek. De ami perdöntő, hogy mikor dugod a csajt, és érzed, hogy sokkal nagyobb is beleférne, na az frusztráló.
2021. aug. 14. 06:48
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Na te vagy a frusztráló.
2021. aug. 14. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!