Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más férfi is szégyelli magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is szégyelli magát rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Némelyik férfi véleményétől, kérdéseitől teljesen ki vagyok akadva. Például ilyeneket kérdeznek, hogy "Barátnő vagy prosti éri meg jobban?", vagy örömlányhoz járnak/járnának, de mégis úgy beszélnek róla, mint egy darab rongyról, amibe "ürítenek". Arról nem is beszélve, hogy itt se lehet lányokkal/nőkkel már értelmesen beszélgetni, mert a sok idióta lerohanja őket privát üzenetekkel. Komolyan, néha szégyellem magam, hogy férfi vagyok, olyan ostoba, primitív, tiszteletlen bunkók vannak köztünk. Egyedül vagyok ezzel?

2021. aug. 20. 11:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

anyagias/üzleti ? Ez hol került szóba? :D

Az emberek többsége nem szégyelli magát ami miatt te igen :D

Eddig senki sem írta hogy teljes mértékben egyetért veled, ez nem tűnt fel?

2021. aug. 20. 11:35
 12/20 A kérdező kommentje:
#9: Ez világos, de attól még hogy lehet valaki akkora s*ggfej, hogy így beszéljen bárkiről is, könyörgöm...
2021. aug. 20. 11:36
 13/20 A kérdező kommentje:

#11:

"Az olyan nő sem érdekel aki általánosít, de felőlem aztán nyugodtan bújj a seggükbe de ez a stílus sem lesz befutó náluk csak szólok."

Tudod, ez a valamit valamiért, az anyagias/üzleti szemlélet, amiről beszéltem. Nagyon szánalmas, aki így gondolkodik.

2021. aug. 20. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Rendben, tehát nem tudod hogy mit jelent az anyagias illetve az üzleti szó.
2021. aug. 20. 11:41
 15/20 A kérdező kommentje:

#14:

Tehát ostoba vagy, és nem érted az átvitt értelmét. Világos.

2021. aug. 20. 11:43
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

Igen, én vagyok az ostoba :)

Te szégyelld csak magad te balek, mennyien is értettek eddig egyet veled? 0? :)

szervusz

2021. aug. 20. 11:46
 17/20 A kérdező kommentje:

#16:

Kösz, hogy ennyire "hasznosan" hozzájárultál a beszélgetéshez. Remélem, elgondolkodsz azért egy kicsit. Érdemes lenne...

2021. aug. 20. 11:50
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Te nem vagy férfi, nyugodtan átműttetheted magad nővé.
2021. aug. 20. 13:15
 19/20 A kérdező kommentje:

#18:

Látom, skatulyákban gondolkozol. Azok szokták, akiknek erős korlátaik vannak. Szellemiek.

2021. aug. 20. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Én értem, hogy nincsenek önálló gondolataid ezért máshonnan ollózod össze a szöveged de próbálj meg mindig odaillő reakciót bemásolni. Sajnos megint nem volt értelme annak amit írtál.
2021. aug. 20. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!