Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan fiu aki nem szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiu aki nem szeret puncit nyalni?

Figyelt kérdés
Igaz meg nem probaltam, es nem kene igy mondanom, de en jobban szeretek ujjazni, de valahogy nem jon be. Ha kiprobalom akkor utana majd tetszeni fog?

2021. szept. 5. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Mielott kiprobaltam azelott nekem se izgatta a fantaziam. Azota viszont oda vagyok erte es igyekszek minel jobb lenni benne. Szerintem puding probaja az eves, de ha megse tetszene akkor vannak olyan lanyok akiknek az ujjazas igalmasabb. :)
2021. szept. 5. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Finom dolog puncit nyalni :)
2021. szept. 5. 12:12
 3/10 anonim válasza:
33%
Nincs
2021. szept. 5. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy van ilyen, ugyanúgy mint ahogy sok lány sem szereti az orális szexet.
2021. szept. 5. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően szeretem, de volt rossz élményem, higiéniától függött.
2021. szept. 5. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Nálam ez azért érzékeny téma mert nagyon érzékeny vagyok a higiéniára, és hát sajnos azt ki kell jelenteni, hogy a magyar lányoknak ez nem az erőssége. Szóval nálam alkalmi szexnél biztos hogy nincs nyalás, csak kapcsolatban. De egyébként jó dolog, ha nem igénytelen csajt fogsz ki.
2021. szept. 5. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Alapvetően szeretem csinálni annak aki szereti és higiénikus.
2021. szept. 5. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Hát elég sokaknak nem jó izű a puncijuk, legtöbbnek savanyú vagy keserű.
2021. szept. 5. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Régen azt hittem nem szeretek. Aztán rájöttem egy másik lánnyal hogy imádom. Erre mondom azt hogy legyen meg a kémia. Ha valakivel megvan, akkor izzadtan is nyalom a testét.
2021. szept. 5. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

9

Az más hogy izzadt meg megint más hogy párnaponta büdös váladék fröcsög belőle.

2021. szept. 5. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!