Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki nem szeret puncit nyalni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 20:12
2/10 anonim válasza:
Jajj! Mert mindjárt nagyra fakadok!
Hogy lehetnek ilyen emberek!
Mint egy kehely! Mint egy forrás! Meghalnék, ha nem nyalnék!
-Apa! Hogy néz ki a lányok puncija a szeretkezés előtt?
-Óhh, kisfiam, elmondani sem lehet olyan szép! Mint egy nyíló rózsa! Csodaszép!
-És szeretkezés után?
-Hm...! Nos láttál már bulldogot majonézt enni? :)
3/10 anonim válasza:
Hat nekem semmi extra. Megcsinalom, mert szeretek oromet okozni, de amugy nem izgat fel onmagaban annyira. Finom az ize es az illata, de mikor hosszabb ideig kell kitartoan csinalnod es mar minden bajod van akkor nem izgato.
4/10 anonim válasza:
Ha létezik olyan nő, aki nem szereti ha nyalják (én), akkor biztosan van olyan pasi is, aki nem szereti csinálni:D
5/10 anonim válasza:
Sajnos sokan, és ez meg is látszik. De persze azt alapnak tekintik, hogy ők legyenek kielégítve orálisan. Meg persze van az a fajta, amelyik nem tud, de az legalább fejlődhet még.
6/10 anonim válasza:
Az én pasim nem szeret nyalni, és én sem szeretem ha nyalnak. Viszont szopni szeretek, de azt sem mindig hagyja a barátom, csak mikor "tisztának" érzi magát, és nem fáradt.
8/10 anonim válasza:
Igen vannak ilyen pasik (persze azért elvárják hogy őket meg szp.ják közben).
10/10 anonim válasza:
Igen,létezik,viszont ők a farkukkal is rendesen ki tudják elégíteni a nőket,ezért nem kell nyelvvel kompenzálniuk az egyébként gyatra teljesítményüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!