Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többsége , miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége , miért szeret annyira puncit nyalni ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 11:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Mert szeretünk örömet okozni a lánynak. És engem is izgat, szeretem a puncit, ezért szeretem nyalogatni.
2021. márc. 6. 11:11
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom Laci de ezt már kérdezted vagy hatszor.
2021. márc. 6. 11:11
 3/16 A kérdező kommentje:
Hm , nem tudom , lehet .
2021. márc. 6. 11:16
 4/16 anonim ***** válasza:
59%

Én szeretem az ízét, szeretem hogy puha, selymes és érezni ahogy egyre nedvesebb miközben élvezi a nő...

F35

2021. márc. 6. 11:25
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem leszek népszerű, de én megundorodtam tőle. Az első nyalásomnál a lánynak élesztőgomba szagú volt odalent, majdnem elhánytam magam.
2021. márc. 6. 11:28
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Szeretnek valami miatt, csak sajnos kevesen tudnak...az a baj.🤷🏻‍♀️
2021. márc. 6. 11:30
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

és mondtad neki, hogy hogy csinálja, vagy adtál bármi jelet? 🤔

2021. márc. 6. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Én imádom, amikor nyalom és érzem, ahogy nedvesedik. Meg amikor a hajamba markol és nyög.
2021. márc. 6. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Persze, kifejezetten kommunikatív vagyok az ágyban,de nem csak rajtam múlik a siker. Sosem vártam el, hogy gondolatolvasó legyen. Mindegy, a kérdésre nem tudom a választ, hogy miért szeretnek nyalni, csak jobb lenne, ha csak azok csinálnák, akiknek vagy megy, vagy hajlandóak változtatni a nő igényeinek megfelelően. Mert ellenkező esetben csak egy kiterjesztése a masztizásnak, amihez eszköznek érzem magam, ha nekem nem jó.
2021. márc. 6. 11:39
 10/16 Laczkó68 ***** válasza:
78%
Én azért szeretem, mert rettentően felhúz, ahogy a párom reagál a kényeztetésre. Csak szerényen jegyzem meg, állítólag nagyon ügyes vagyok. /több vélemény/
2021. márc. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!