Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többsége miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért várja el a nőktől, hogy sex közben orgazmusa legyen? A nők miért akarnak ennek megfelelni, és miért színlelik hogy sex közben elélveznek?

Figyelt kérdés

A természet rendje szerint a női orgazmus nem kell a megtermékenyítéshez, így nem alakult ki úgy mint a férfiaknál.

Sex közben nagyon nehéz nekik elérni, inkább kézzel vagy orális sexel lehet elérni náluk ezt az az örömöt.

Miért nem tanítják ezt a fiataloknak, hogy NE legyen már elvárás az orgazmus nők esetében sex során?

Sok sok gyakorlás és rengeteg tanulással el lehet jutni odáig, hogy legyen orgazmus sex közben is, de ez nem várható el minden nőtől alapvetően. Miért alakult ki úgy társadalmilag, mintha ebben ugyanolyan jók lennének a nők mint a férfiak? Csak színleléssel jár, és elvárásokkal a hibás társadalmi megítélés miatt.

2020. nov. 4. 14:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Csak mondd hogy nem tudsz dugni, vagy gyorstüzelő vagy, és haladjunk😅
2020. nov. 4. 14:27
 2/24 A kérdező kommentje:

Amennyiben nem tudsz hozzászólni semmi értelmeset a személyeskedésen kívül, akkor ne írj ide.

Főleg, hogy nem tudod hogy ki vagyok és milyen is vagyok.

Köszönöm.

2020. nov. 4. 14:31
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Mert szegény férfiak megerősítést akarnak, ez kell az egójuknak. Nem elég, ha az mondom, isteni volt. Neki orgazmus kell... Akkor megkapja.
2020. nov. 4. 14:35
 4/24 anonim ***** válasza:
77%

A szex alapvető célja (a gyereknemzésen kívül) hogy mindkét fél élvezze. Minek feküdnék le a barátommal, ha nekem semmi élvezet nem jutna ki, és helyette csinálhatnék száz másik dolgot?

A barátommal egymással veszítettük el a szüzességünket, és sem kézimunka, se orál nem volt, mégis mindkettőnknek volt orgazmusa. Nekem még előbb is, mint nekem.

Ha az egymáshoz vonzódó felek közt megvan a jó kommunikáció, semmi nehéz nincs ebben, mert el tudják mondani, hogy mit élveznek és mire vágynak. Sok nő ezt nem teszi meg, mert félénk, nem szeretné megbántani a párját és ezekből lesz a színlelés.

Amikor egy szerelmes pár azért fekszik le, mert vonzódnak egymáshoz, és szeretnék ezt testi formában is kimutatni, akkor nem a megtermékenyítés a cél. Alapvető, hogy mindkét fél élvezze, és nagyon szomorú, hogy néhány "férfi" ezt a mai napig nem tudja, holott már középkori versek is a női mámort emelték ki.

24/L

2020. nov. 4. 14:40
 5/24 anonim ***** válasza:
97%
Amiért a nők is "elvárják" - pozitív visszajelzést, megerősítést ad - ha a férfi eljut közben a csúcsra. Ettől még egy érett gondolkodású férfi nem hajtja, "követeli" a párjától hogy na márpedig élvezz el dugás közben akkor is. Hanem tudja, hogy igen vannak akiket - bár az aktust élvezik - máshogy lehet a csúcsra eljuttatni. Kisgyerekekkel, meg éretlen pasikkal, akik "elvárják" közben az orgazmust meg ne kezdj.
2020. nov. 4. 14:56
 6/24 A kérdező kommentje:

Miért nem tudod megbeszélni a pároddal, hogy a nőknél inkább orális kényeztetéssel, vagy kézzel lehet elérni orgazmust?

Miért kell belemenni ebbe a játékba? Kinek jó ez?

Szerencsés lány vagy, hogy aktus során orgazmusod van.

Viszont a statisztikák szerint, te kivétel vagy a nők döntő többségének nincs orgazmusa aktus közben.

Értem, hogy elvárják meg hogy megerősítés nekik hogy jó volt a sex, de nem kellene ilyet színlelni mert a férfi is egy hamis illuzióba lesz kergetve.

Szerintem a nőknek igenis ki kell mondani, hogy "figyelj nagyon élveztem a sexet és nagyon jó volt, de én csak akkor tudok elélvezni ha hosszasan kizárólag a csiklóm van kényeztetve és nem a hüvelyem. Ez biológiailag így alakult nem én tehetek róla, és örülnék neki ha ilyen módon okoznál nekem örömet."

Ennyire éretlenek az emberek döntő többsége?

2020. nov. 4. 15:20
 7/24 anonim ***** válasza:
93%

A "sex" szóból ítélve ez a kérdező is te vagy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Gondolom ebben az új kérdésedben tovább akartad vinni a gondolatmentet. Na, de úgy gondolom, hogy ha ennyire fenntartással kezeled az egészet, ezért érdemes lenne személyesen beszélj egy feministával, mert a kijelentéseid egyrésze igencsak megcsúszik. Őskori dolgokra hivatkozni a modern szexualitásban pedig felesleges, mert ennyi erővel minden nemi erőszak legális kéne legyen, elvégre ha a férfira dughatnék jön rá, akkor dugnia kell akármit, akárkit.

2020. nov. 4. 15:20
 8/24 anonim ***** válasza:
28%

"Szerintem a nőknek igenis ki kell mondani, hogy "figyelj nagyon élveztem a sexet és nagyon jó volt, de én csak akkor tudok elélvezni ha hosszasan kizárólag a csiklóm van kényeztetve és nem a hüvelyem. Ez biológiailag így alakult nem én tehetek róla, és örülnék neki ha ilyen módon okoznál nekem örömet.""

Ne haragudj, de miért kell mondani egy férfinak, hogy a csiklót izgassa ha a nőnek orgazmust akar okozni? Én esküszöm nem hallottam a valóságban olyan esetről, hogy blöffölte volna a nő, hogy elélvezett maga a behatoló aktustól. Ha egy férfi azt hiszi, hogy a nők el tudnak menni csupán szexxel (és ilyen esetről többet hallottam), akkor az a férfi nem jól edukált és erről csakis maga tehet.

2020. nov. 4. 15:25
 9/24 A kérdező kommentje:

Sikerült egy hozzászólásban ellentétbe kerülni magaddal.

"Ne haragudj, de miért kell mondani egy férfinak, hogy a csiklót izgassa ha a nőnek orgazmust akar okozni?"

és utána ez:

"Ha egy férfi azt hiszi, hogy a nők el tudnak menni csupán szexxel (és ilyen esetről többet hallottam), akkor az a férfi nem jól edukált és erről csakis maga tehet."

Ha több ilyen esetről hallottál, akkor mégis miért kérdezed hogy minek mondani?

2020. nov. 4. 15:49
 10/24 anonim ***** válasza:
92%

Valóban van benne egy ellentmondás, de inkább csak azért, mert rosszul fogalmaztam.

Tehát, szerintem egy férfi lehetne annyira edukált, hogy ne kelljen a partnere mondja, hogy "oké, köszi, ez a szex jó volt, de ne hidd, hogy ennyitől elmegyek". Ugyanakkor több olyan esetet hallani, hogy halál komolyan a férfi azt hiszi csak a farkával eljuttat egy nőt a csúcsra.

2020. nov. 4. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!