Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többsége miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért várja el a nőktől, hogy sex közben orgazmusa legyen? A nők miért akarnak ennek megfelelni, és miért színlelik hogy sex közben elélveznek?

Figyelt kérdés

A természet rendje szerint a női orgazmus nem kell a megtermékenyítéshez, így nem alakult ki úgy mint a férfiaknál.

Sex közben nagyon nehéz nekik elérni, inkább kézzel vagy orális sexel lehet elérni náluk ezt az az örömöt.

Miért nem tanítják ezt a fiataloknak, hogy NE legyen már elvárás az orgazmus nők esetében sex során?

Sok sok gyakorlás és rengeteg tanulással el lehet jutni odáig, hogy legyen orgazmus sex közben is, de ez nem várható el minden nőtől alapvetően. Miért alakult ki úgy társadalmilag, mintha ebben ugyanolyan jók lennének a nők mint a férfiak? Csak színleléssel jár, és elvárásokkal a hibás társadalmi megítélés miatt.

2020. nov. 4. 14:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha úgy akar velem szexelni a férfi, hogy nekem nem is tervez orgazmust adni, akkor úgy vigyen el vacsorázni a saját pénzén, hogy ő a kocsiban marad, és üres gyomorral megy lefekudni. Fair, nem? Elvégre a természet rendje szerint a férfi egyetlen haszna hogy a nőről és később az uzodairol is gondoskodjon.
2020. nov. 4. 17:14
 12/24 A kérdező kommentje:

Uhh ez elég félrement...

Nem értetted meg a kérdést, és ez a beírás is eléggé férfigyűlölő lett.

2020. nov. 4. 18:05
 13/24 menta34 ***** válasza:

Gondolom az a vicc meg van, hogy csaj meg a főnöke dugnak:

csaj: bent van már?

főnök: igen

csaj: jajj de jó, jajj de jó ...

Szerintem annak a nőnek komoly problémái vannak aki színlel, vagy orgazmust hazudik. Persze erre jöhet a szokásos válasz, hogy én férfi vagyok nekem könnyű, ne dumáljak, nem értem meg a nőket, nem csak a testük működése bonyolultabb de még fejben is összetettebbek. Igen, ezt értem és tudom - de ettől nem változik a tény, hogy ha kamuzik az gáz.

Megpróbálom megmagyarázni, hogy miért is. Elsőre persze mindenki arról az esetről beszél, hogy a nő szerelemből/élvezetből van a pasival. Oké, akkor miért kamuzik? miért nem mondja, hogy bocs most nem megy, vagy én nem vagyok meg csináld ezt vagy azt? miközben pont a nők magasztalják a szerelmi kapcsolatokban az őszinteséget. Ő miért nem őszinte? Ja mert bonyolult a teste és nem értjük és nem megy és jót akar. Ettől még ez nem őszinte. Fordított esetben ha a férfi sokkal apróbb témában kamuzna mi a nők véleménye? belegondoltak már? illetve a másik jellegű magyarázat, hogy cikinek tartja, bántja, azt hiszi gond van vele, vagy nem akarja a partnert megbántani, stb. Igen, ezt is értem, de ezt sem tartom jogos oknak, megint csak az elvárt őszinteségre utalnék.

Szóval egy ok marad az orgazmus kamukra. Hogy nem a szexuális vágy miatt megy bele a nő a szexbe. Hanem bármilyen egyéb előny érdekében. Még egyszer mondom, előny érdekében. Persze nem csak közvetlen prostitúcióra, szereposztó díványra vagy jól fizetett titkárnői posztra kell gondolni, ide tartozik az is, amikor kapcsolatban, házasságban azért teszi mert tudja, hogy a férfinak már kell, így tarthatja meg, stb.

Szóval fentieket ha megérti valaki, akkor rájöhet, hogy amikor a férfi arra vágyik, hogy a nőnek orgazmusa legyen, az nem perverzió vagy túlzás, hanem a legőszintébb visszacsatolás arra, hogy a nő őt akarta és nem valamilyen előnyt.

2020. nov. 5. 06:07
 14/24 A kérdező kommentje:

"Szerintem annak a nőnek komoly problémái vannak aki színlel, vagy orgazmust hazudik."

Igazad van, és ha rákeres az ember akkor eléggé elszomorító felméréseket lehet találni.

"Tracey Cox szexológus arra jutott, hogy a nőknek akár a 80 százaléka is színlelheti az orgazmust."

"A színlelt orgazmus - úgy tűnik - a nők jelentős részénél bevált fogás a szexuális aktus során. Az ország szextesztjét kitöltő nők 63 százaléka színleli az orgazmust"

"Kedves férfiak, rossz hírünk van: a nők hetven százaléka színleli az orgazmust. Néhány sikoly bizony nem más, mint hamisítatlan színházi előadás."

2020. nov. 5. 12:02
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem a nők a hülyék, hanem a pasik a bénák. Fáj, mi? 😛
2020. nov. 5. 13:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Nekem miért fájna az hogy így gondolod?

De még ha úgy is lenne ahogy állítod, akkor sem érintene.

Én boldog párkapcsolatba élek, nagyon jó a szexuális életem.

Azt senki sem állította, hogy a nők hülyék, szóval nem tudom hogy ezzel mit akartál mondani.

2020. nov. 5. 14:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan szedted ezt a statisztikát... itt a nők 69%-ának van orgazmusa: [link]

Itt egy videó is, forrásokkal:

[link]

Lényeg a lényeg: nem olyan arányban színlelnek mint állítod, azok a férfiak akik "elvárják" ebben mérik a saját teljesítményüket és felizgulnak tőle. Az én exem is ilyen volt, pedig nekem nem volt semmilyen orgazmussal kapcsolatos problémám (sőt..!) amíg el nem kezdett stresszelni miatta. Szerintem az ilyen férfiakkal őszintének érdemes lenni és ha nem tud alkalmazkodni akkor a szakítás a megoldás. A nők meg szégyenlik, hogy nem tudnak elmenni, és/vagy szeretnének örömet okozni a párjuknak, esetleg azt hiszik, hogy hamarabb ér véget az aktus ha hazudnak (bár szerintem ez ritkább, de erre nem kerestem statisztikát, csak az ismerőseim alapján tudok következtetést levonni).

A "szexuális igényes" kérdésnél amit linkelt ide az egyik válaszoló a #17-es voltam.

2020. nov. 8. 22:59
 18/24 anonim ***** válasza:

Utánanéztem az ország szextesztjének is, ezt találtam:

"Az ország szextesztjét kitöltő nők 63 százaléka már színlelte az orgazmust(...)"

Ezen a linken:

[link]

Ez alapján súlyosan ferdítesz, nem tudsz szöveget értelmezni... itt nem arról van szó, hogy ez a bizonyos százalék csak színlelni képes az orgazmust, hanem arról, hogy életükben valahányszor (akár csak egyszer) színlelték már.

Ez alapján nem megállapítható a nők orgazmusának aránya az életük során megélt szexuális aktusokból.

#17-es voltam ismét.

2020. nov. 8. 23:11
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Amit linkeltél tanulmányt, az nagyon régi és valójában aktus során 50%-ot ír hogy orgazmus arány a nőknél. A férfiaknál ez a szám 96% volt.

Ez hatalmas különbség még így is, a lényegen nem változtat.

Viszont azt megjegyezném, hogy ha rákeresel mostani friss tanulmányokra hihetetlen mértékben romlott a nőknél ez az arány.

Ennek oka lehet a stresszesebb élet, különböző fogamzásgátlók, antidepresszánsok, szedése valamint még számtalan minden.

A nő ilyen szempontból mindig is jelentős hátrányban lesznek, mert a csikló nem kap igazán jelentős stimulációt aktus közben.

Ezért nem várható el a nőtől, hogy orgazmusa legyen sex közben.

Sőt a nőknek sem kell színlelni, mert ez nem egy szégyenletes dolog amennyiben mindkettő fél tisztába van ezzel és nem is várja el az aktus közbeni orgazmust. Inkább az lenne az alap hozzáállás, hogy aktus közben nem valószínű hogy lesz a nőnek orgazmusa, és ha valami csoda folytán bekövetkezik akkor annak örülni kell.

2020. nov. 9. 06:40
 20/24 anonim ***** válasza:

A tanulmány amit linkeltem ezt írja:

But for women, rates of orgasm varied considerably based on the number of actions:

One (just intercourse): 50 percent of the women reported orgasms.

Two (hand massage and intercourse): 71 percent.

Three (hand massage, cunnilingus, and intercourse): 86 percent.

Szerintem nagyon szegényes a szexuális kultúrád ha nálad az aktus pusztán a "ki-be húzogatásból" áll, de ha megnézted volna a videót is amit küldtem, rájönnél hogy az aktus időtartamára vezethető vissza az orgazmusok aránya a nők eesetében.

A tanulmány amit küldtem 2016-os, de küldj újabbat ha bizonyítani szeretnéd az álláspontodat, sőt, találok én:

Eszerint a tanulmány szerint a nők könnyebben élveznek el a partnerükkel, de a cikkben említik, hogy 2020ban a nők 30-40%-a küzd nehézségekkel, ha csak hagyományos behatolás történik: 2020/10 › [link]

nem vagyok matematikus, de ez nem a nők 50%-a és nem is azt jelenti, hogy valóban olyan "nagyon nehéz" vagy már-már elérhetetlen volna.

Ne érts félre mert becsülendő az álláspontod: egyetértek azzal, hogy jó ha változatos a szexuális élete a pároknak, és hogy nem kéne görcsösen hajszolni az orgazmust, mert ez a fériak és nők számára is stresszessé tesz egy kellemes dolgot, de nem a nők 80 meg 70%-a színleli az orgazmust, ráadásul ezt az égvilágon semmivel sem támasztottad alá.

Ezzel a mérleget a másik végletbe billented és nem középre: azt sugallod, hogy az orgazmus egy kivételes dolog ami csak kevés embernek sikerülhet, de ez is lehet annyira káros mint a stressz.

2020. nov. 9. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!