Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki nem szeret puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Ha igen miért nem? Íze, szaga miatt? Vagy miért?2018. nov. 21. 14:56
2/15 anonim válasza:
Van sok. Nem szeretnek meg van aki szeret de nem tud mert béna.
3/15 anonim válasza:
Hogy lehet jól csinálni, kettes?
4/15 anonim válasza:
Alkalmiban én speciel nem is szeretném, hogy engem nyaljanak. És sok pasi nem is csinálja, ami érthető. Beszélgettem is velük erről. Én imádok szopni, de ha egy alkalmi, akiről semmit nem tudok, akkor gumiban csinálom. Sorry, not sorry. Nekem is kellemesebb gumi nélkül szopni és szexelni, de az egészségem fontosabb pár orgazmusnál. Amúgy én nyaltam puncit és be kell feszíteni a nyelvet, hogy jó legyen és elég fárasztó. Nagyon kevesen tudnak jól nyalni amúgy...
26N
5/15 anonim válasza:
Hát én nem szeretem a befeszített nyelvet... Akkor lesz jó 3-as ha egy ideje együtt vagytok és megtanítja neki mi a jó, hogy csináld. Mindenkinek másképp jó!
6/15 anonim válasza:
Ha lenne baratnom akkor en szivesen csinalnam.
7/15 anonim válasza:
Valszeg azert, amiert sok no sem szeret. Meg mert en pl nem szeretem a rantott sajtot. Csak mert 😒
8/15 anonim válasza:
Lehet hogy van, de nem foglalkozz velük, mert azok hülyék!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!