Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha egy pasi nem szeret puncit nyalni?
Nalam nem baj mert nem szeretem ha nyalnak.
Szerintem mas is van igy ezzel
Neked aranyos, ha a lány nem szop le?
Van olyan nő biztos, aki nem szereti, ha nyalják.
De nekem pl csak így van orgazmusom, tehát muszáj, hogy ezt megkapjam.
Ilyen kapcsolatba bele se mennék.
7-es. Rendben, de most nem a fizetős szolgáltatást nyújtó hölgyikékről van szó.
Kérdező:
Ultragáz.
Egyrészt mert nekem eddig minden pasim meg volt őrülve a punciért, imádott nyalni, imádta simogatni, nézni, és persze dugni is.
Másrészt mert tényleg így a legbiztosabb, hogy lesz nekem is orgazmusom, és ha nem nyal, akkor nem is érdekli, hogy nekem jó-e vagy sem, csak használni akar.
Abban meg ku.rvára nincs semmi aranyos, ha nem érdekli, hogy eléggé felizguljak, és nekem is jó legyen a szex.
Ez teljesen más, mint pasiknál az orál, ugyanis a legtöbb pasi simán képes az orgazmusra a dugás alatt, amíg a nőknek cirka 90%-a csak így képes elélvezni.
Mondjuk ettől még el tudja játszani, hogy állatira élvezi. :P
Egyébként azt hiszem, ma már tényleg "alap" az orálszex, adni és kapni is, és ha valakinek ez nem megy, akkor az elég szegényes szexuális kultúrára utal. Magyarán sza.r az ágyban.
De gondolom ezt nem kell külön kifejteni, miért jobb egy olyan pasi az ágyban, aki jól tud nyalni, mint egy olyan, aki nem is hajlandó rá.
Nekem nem lenne baj, én se szeretem ha nyalnak. Sőt maga az egész orált nem csípem. Vannak ilyenek, nincs ezzel semmi baj, meg kell találni a megfelelő társat, ennyi.
Azt meg hagyjuk már, hogy aki nem preferálja az orált, az máris szar az ágyban, meg szegényes a szexuális kultúrája.. Jó vicc volt, nem azon fog múlni, hogy valaki jó-e az ágyban, hogy lesz*op/kinyal-e. Biztos nagyon jó lehet az a pasi az ágyban, aki ugyan kinyal, de utána a szex alatt csak fekszik, mint egy darab fa.. Vagy 2 percen belül elmegy stbstb..
Van akinek koránt sem "alap" az oral, a szexben semmi sem "alap" én úgy gondolom, mindenki csinálja azt, amit élvez, és az a fontos, hogy mindkét (!!) fél számára jó legyen.
Az már a magánügyed, hogy szerinted! szar az ágyban, aki nem orálozik, ettől ez még nem lesz teljes érvényű igazság, mert nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!