Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha egy pasi nem szeret puncit nyalni?
Ha normalis tanacsot akarsz ilyen temaban akkor ne itt kerdezd meg. Foleg olyan lanyok valaszolgatnak itt akik a sajat testuket sem ismerik es csodalkoznak hogy csak kemeny lakatosmunkaval lehet elerni naluk az orgazmust.
A fiuk velemenye meg nyilvan nem relevans abban hogy a lanyoknak problema-e.
Egyebkent csak akkor gaz ha olyan baratnod van aki a testet arukent vagy eszkozkent kezeli. Az egeszseges nokkel nyalas nelkul is lehet jo szexualis kapcsolatot kialakitani. De itt ne nagyon keress ilyet.
Nekem igényem, hogy nyalhassam is a partnerem, mert izgató számomra. Ha egy lány nem szereti, hogy nyalják, akkor az felejtős nálam. Ellenben nekem nem igényem, hogy leszopjon. Jó esik, de maga az aktus a legjobb.
33F
Én nem szeretem, igaz hogy csak egyszer csináltam de a barátnőm nem is igényelte.
Lehet hogy megszeretném később, nem tudom mert régen volt barátnőm de nem is úgy néz ki hogy mostanában kell ilyenen agyalnom hogy nyalok e vagy sem.
Én csak 69-esezésnél szeretem,ha nyalnak,önmagában nem :) Viszont szopni nagyon szeretek.De ez nem azt jelenti,hogy onnantól kezdve én szopok,a partnerem meg semmit nem csinál.Nem csak nyalással lehet elérni egy nőnél orgazmust,nekem pl akkor a legintenzívebb,ha a pasi hátulról csinálja és közben a kezével masszírozza a csiklóm.Ilyenkor egyszerre van hüvelyi és csiklós orgazmus is és eszméletlenül jó.Szóval ha nem nyalással,de máshogy legyen nekem is orgazmusom,különben betudlak egy önző parasztnak:D
20L
Szerintem 10-ből 8-9 férfi imád nyalni és imádja ha szopják és 10-ből 8-9 nő imád szopni és imádja ha nyalják.
Szóval igen, ha nem is "gáz" ha valaki ezeket nem szereti, de sokkal nehezebb elfogadnia őt az ellenkező nemnek, mert olyan dolgot nem csinál és nem szeret, amit meg az elképesztő többség igen.
Ne legyetek már naivak, a nők többsége igenis igényli a nyalást, és ha egy pasi ezt nem tudja megadni, akkor sz.ar az ágyban. Ez van.
Lehet keresni olyan csajt, aki nem szereti (mivel a pasik egy része egyébként egyáltalán nem csinálja jól, túl durvák, szóval nem is csoda, nem esik jól...), de azért ez amolyan mission impossible.
A szexuális kultúrának igenis a része, hogy a másik nem nemi szervét szereti valaki, kívánatosnak tartja, és ha undorodik tőle annyira, hogy nem képes nyalni, az bőven gáz. Az is a része, hogy minél változatosabb dolgokat ismer, és ki meg újdonságokat próbálni, ismeri a saját testét és a másikét is.
Egy olyan pasi, aki szeret nyalni, ezerszer jobban ismeri a puncit, mint egy olyan, aki nem szeret nyalni, és nem is csinálja.
Szóval maradjunk annyiban, hogy száz nőből talán kettőnél nem gáz, a maradék 98 ki fog vágni, méghozzá igen gyorsan.
Szerintem kb azok a fiatalabb csajok nem szeretik / igénylik, hogy nyalják őket, akiket még nem nyaltak ki rendesen, orgazmusig.
Legalábbis, akit én kinyaltam, utána mindig kéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!