Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki nem szeret puncit nyalni? Én eddig csak olyanokkal találkoztam akik állandóan csak nyaltak volna. Minden fiú ilyen?
A kérdésed és a választási lehetőségek kicsit megzavartak :D Nem, nem minden fiú ilyen, és igen, létezik olyan fiú, aki nem szeret puncit nyalni, most akkor melyiket válasszam? :D
Amúgy én is találkoztam ilyennel, akinek mindene volt a nyalás, nekem nem volt beleszólásom, hogy akarom-e, van-e kedvem, akármi, kötelező eleme volt minden együttlétünknek. Előtte sem szerettem az orális szexet, de ez a pasi egy életre elvette a kedvem a dologtól, amióta szakítottunk egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kértem meg rá az aktuális párom, pedig már lassan 8 éve vége annak a kapcsolatnak. Mondjuk szerencsére a férjem is jobban élvezi a hagyományos behatolós szexet és nem vegzál ezzel folyamatosan.
Ha nem kérne meg rá akkor magamtól nekem nem hiányozna. Természetesen ha szeretné akkor alap dolog főleg ha O is megcsinálja amit én szeretek
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!