Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki nem szeret puncit nyalni? Én eddig csak olyanokkal találkoztam akik állandóan csak nyaltak volna. Minden fiú ilyen?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 10:12
12/20 anonim válasza:
Annyira nem szeretem, de csinálom szívesen, és nem undorodom tőle. Mar csak azért is, mert nem bírom sokáig, úgyhogy kell kompenzálni valamivel. De az ujjazást sokkal szivesebben csinálom pl. 24f
13/20 anonim válasza:
Én pl nem szeretek nyalni, de természetesen megteszem a párom kedvéért. Olyan semleges....
14/20 anonim válasza:
itt vagyok én nem szeretek puncit nyalni
16/20 anonim válasza:
Bocsánat, de a erről önkéntelenül az jutott eszembe, hogy vajon létezik olznő, aki nem szeret szopni??? Hát bőven! Saját tapasztalataim alapján mondom....🤔
17/20 anonim válasza:
Én csak szopatni szeretek, nyalni nem.
19/20 anonim válasza:
Én még sose láttam olyan pasit. Eddig mindenki kinyalt. 32L
20/20 manly válasza:
Lehet, hogy meglepő de én nem szeretek puncit nyalni viszont szeretem ha szopnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!