Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még szűz vagyok és minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok és minden vágyam egy kapcsolat, de mégis ha kezdeményez valaki, akkor azt érzem, hogy ez túl sok és nem akarom, mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
😔

2021. szept. 4. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Hàny éves vagy? Fiú/lány?
2021. szept. 4. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és lassan 25 éves
2021. szept. 4. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kondícionálódott mély tudat alatti komplexusok a szexualitással kapcsolatban. Hogy pontosan mi okozza benned... hát azt innen a távolból senki ki nem találja. Egy szakember (pszichológus) néhány terápiás konzultáció után igen, s segíteni is csak ő fog tudni rajtad. Keress fel egyet, ne foszd meg magad attól a csodától amit a szerelem, az erotika nyújtani tud!
2021. szept. 4. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3-asnak igaza lehet.. Valamiért legbelül nem akarod.. Pl. egyrégi trauma miatt, amire nem is emlékszel már.. Esetleg félsz valamitől.
2021. szept. 4. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Felsz az uj impulzusoktol mert ilyen tipusu erzelmeket meg nem tapasztalt az agyad es nem tudja ra a megfelelo reakciot adni.

Tudatosan lehet ezt kicsit befolyasolni, pl ha arra gondolsz h semmit sem veszitesz, maximum nyersz. Ha valami nem mukodik, vissza kerulsz oda ahol vagy modt es kesz. Emberek jonnek-mennek, koltoznek, meghalnak az eletunk soran, de az ido az megy tovabb :)

Nem kell felni az ismerkedestol, ne ugy eld meg mint egy megfeleledi kenyszert.

2021. szept. 5. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!