Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyan kezdeményezzen egy lány szexet?
Figyelt kérdés
Mik azok a jelek/gesztusok/mozdulatok azok amikből rögtön levágjátok,hogy a csaj vevő lenne a folytatásra is? Főleg egy olyan srácnak aki kicsit visszafogottabb, nem az a "leteperős" típus. (az ismerkedés kezdeti fazisara gondolok)2021. jún. 17. 23:06
1/8 anonim válasza:
Ha visszahúzódó típus akkor talán abból levágja ha levetkőzöl előtte😀
2/8 anonim válasza:
Pl.: ha elmennek valahova, a nő kibújik a cipőből, és az asztal alatt elkezd lábmunkázni a férfin.
3/8 anonim válasza:
Elèg ha felhívod.magadhoz filmet nézni.
Ha nem mer kezdeni tàmadd le.
4/8 anonim válasza:
Bátran és egyértelműen. Mondjuk erős simogatással. Mindenhol.
5/8 anonim válasza:
küldj meztelen képet és azonnal tudom mit akarsz
F30
6/8 anonim válasza:
Közel ülsz hozzá, hozzáérsz, minden kis lehetőséget kihasználod hogyw megérinthesd. Nekem egyszer volt, hogy NaGyon tetszett egy pasi egye házibuliban és mellette ültem iszogatás meg kártya alatt és többször is hozzáértem a combjához meg hasonlók. Rögtön levágta hogy mit akarok :D
7/8 anonim válasza:
Mondjuk kommunikáció, beszélgetés? Maradjatok kettesben valahol, csók aztán rakd a kezed a nadrágjára (előre), ha ebből nem vágja le hogy dugni akarsz akkor semmiből :D
8/8 anonim válasza:
Kevés könnyebb feladattal kerülhet szembe egy nő az élete során mint egy férfi felizgatása...
Vetkőzz le/simogasd az ágyékát/nyúlj az ágyékához és adj egy nyelves csókot/dörgöld hozzá a fenekedet a péniszéhez/helyezd a kezét a melledhez vagy puncidhoz/vedd a kezedbe az irányítást és azzal együtt a farkát is a szádba vagy kezedbe
Tényleg a határ a csillagos ég.
Legyél kreatív. Bár csak ugyan ilyen könnyű lenne a páromat is felizgatni aki történetesen nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!