Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki "reszortja" lenne ebben az esetben kezdeményezni az első szexet új kapcsolatban? Többi lent.
Volt egy közel 2 éves kapcsolatom, nekem ő volt az első, akkor nem kellett az első alkalmat kezdeményezni, jött magától; onnantól nem is volt baj azzal, hogy nő / férfi kezdeményezzen, kölcsönös volt.
Most 2 hónapja hogy együtt vagyunk a jelenlegi párommal; neki sem én vagyok az első, néhányszor már itt is aludt. Mikor megbeszéltük, hogy hivatalos a kapcsolatunk, én mondtam neki, hogy nem szeretnék semmit elsietni. Körülbelül 1 hónapja aludt itt először, én gyakorlatilag bugyiban és egy pólóban voltam, ez azóta sem változott, ő is egy alsónadrágban. Kettesben vagyunk, nem tudná minket senki zavarni, ráadásul látom rajta, hogy a látvány is tetszik neki.
Tulajdonképpen, így, hogy én azt mondtam nem szeretnék sietni, nekem kellene kezdeményezni az első alkalmat? Valahogy úgy érzem, az ő kezdeményezésére várhatnék. Hiába nem én vagyok neki az első, nem vonakodik hozzám érni. Vagy esetleg inkább beszélgessek vele erről? Oda a varázs, ha tákérdezek, de talán az lenne az egyenes út?
19N/21F
Na most ide a piros ix-et...
Én nem, hogy hetekig de napokig sem birtam ki még azt sem amit megigértem és még komolyan is gondoltam az igéretkor.../ azzal akit igazán kívántam /persze ez nem azt jelenti hogy kényszerítettem volna bárkit is bármire de ha más nem a kezeim tudat nélkül is elszabadultak s most 32 év házasság után is a szűk konyhában csak egy egyszerű egymás meletti elhaládás kor is még ha napokig sincs szex egy simi mindig belefér...
Én nem értem a párodat nem akarom megítélni de ennyire senki nem lehet kötelesség tudó ebben a helyzetben feltételezve ha igazán te vagy a mindene és téged kíván..F/52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!