Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, nálatok ki szokott inkább kezdeményezni,
illetve hogy?
A kapcsolatunk első évében a párom, aztán egyik este nagyon részegen nekiestem és nagyon durva baszás lett a vége. Azóta nem kezdeményez sose és elvárja, hogy igazi férfiként álljak ki. Ami kicsit zavar mert tetszett nekem mikor gyakorlatilag ő irányított.
2021. jún. 27. 16:27
Én hozzábújok, csókolgatom a fülét, nyakát.
Aztán elkezdünk csókolózni, miközben simogatjuk egymást :) Előjátéknak általában szájjal kényeztetés :)
36/F 24/L (basszus annyira nem is vagyunk fiatalok :D)
2021. jún. 27. 16:30
Nálunk az előjáték az kb fél óra könyörgés ;D
2021. jún. 27. 16:54
2021. jún. 27. 16:56
Hát nálunk elég spontán, volt hogy egyikünknek online órája volt és úgy kezdtünk el szexelni. Volt hogy órán fel is szólították dugás közben😄
2021. jún. 27. 20:00
Nálunk van hogy ő, van hogy én. Amikor ő, akkor elkezd rám mászni, csókolgat, simogat, majd szép lassan leveszi rólam a ruháim. Hogy ha én, akkor általában mondok valami olyat, amitől tudom, hogy fölém fog térdelni, hogy "megbüntessen" (ami nálunk annyit jelent, hogy fölém térdel, lefogja a kezeim, csikiz és vissza kérdez, hogy mit mondtam?), akkor elkezdünk "birkózni", lekerülnek a ruhák és kezdődik.
2021. júl. 4. 12:15
2 havonta hozzámszól, hogy még meg sem vagy borotválkozva. Van hogy havonta, és volt már 2 x is egy hónapban. Amióta itt a klímax így megy neki. F/60+
2021. szept. 17. 16:40
megfogom a cicijét. Ha olyan jaj hagymá stilusban rám néz akkor masztizi fogok. Ha mosolyog,megfogja akkor lesz sex.
Ő is tapizik,csak kicsit lejjebb. Én pedig megmondom:jaj ma ne!
Vagy megfogom, gatya alatt mégjobb fogása van...
2021. szept. 17. 21:39
ja smacizunk. Meg simogatjuk a másikat.
Én a melleit elsőkörben. Aztán a pociját. Aztán bugyin keresztűl. Aztán alatta.
Ő a nyakamat simizi,vagy a szakálam. Aztán a kockás hasam. Alsógatyán keresztűl a farkam. Utána gatya alatt.
Mikor megfelelően állok illetve, ő nedves valamelyikünk eleindul lefelé csókok ide-oda. Es orállal inditjuk a 18as karikás történetet.
2021. nov. 20. 20:18
#7!
Fiatalokhoz szólt a kérdés!
2021. dec. 4. 04:52
Kapcsolódó kérdések: