Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyikőtök szokott kezdeményez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőtök szokott kezdeményezni általában?

Figyelt kérdés

És hogyan? Mennyi időnek kell eltelnie, mire te, vagy a párod léptek?

Kort, nemet is írjatok, kérlek! Illetve párkapcsolati státuszt - és, hogy az mennyi ideje tart 😊😊

Köszi!!

2021. jún. 25. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap kezdeményezek. Max egy nap ha kimarad. Tobbnyire én, mint férgi kezdeményezek. Kivételesen mutat pár sexi tekintetet, figurát, seggrázást a csajom, de azok is csak ilyen kis jelek, nekem kell akkor is tovább vinni az egészet, hogy sex legyen belole. O is akarja, de az egész kezdet mint olyan, az én "dolgom" valahogy. Pedig jol esne, ha néha tényleg magátol o teperne le, és folytatná egész addig, amig ténylegesen el nem indul a sex, egy állo farok, nedves punci, stb.

30F

2021. jún. 25. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
29 éves kapcsolat, ebből 21 év házasság. Már egy éve nincs szex, amikor volt, akkor változó volt, hogy ki kezdeményezett. 48F
2021. jún. 25. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:

két nap és kivagyok, simán rámászok

de általában ő kívánja meg előbb, szinte mindennap van szex

N

2021. jún. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!