Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármiféle esetleges "hátrányom" abból, ha egy híres, ismert férfivel lenne viszonyom? 23L
Max a szájára vesz a nép, a környék, neadjisten a bulvár..
Plusz ha szerelmes leszel, és kidob, akkor elkámpicsorodott fejjel nézheted ahol felbukkan.
Írd meg priviben, hogy kiről van szó és leírom, hogy hallottam-e róla valaha.
Nem ő lenne az első híresség, akiről sose hallottam.
Még megkörnyékezte
🤣🤣🤣 ki vagy te?
Hát én férfi vagyok és dugtam már világsztárt… Na jó: kérdés, hogy valóban az e, mert nincs bulvár értéke pl. sosem írt még róla bulvárlap (a magánéletéről), max arról hogy megjelent az együttesének az új zenéje, albuma, stb.
Meg nincs benne a köztudatban valahogy, ha egy random embernek a tömegből megemlíted a nevét, akkor 99% hogy nem hallott még róla.
De mégis mindenképpen világsztárnak mondható, mert a legnézettebb zenéjét 185 millióan látták a YouTubeon, azon túl meg van 3 másik 100 millió körüli.
Meg van vagy 30 ami 1-2 milliós.
Illetve 2 zeneszámmal volt már a magyar YouTube trendingben is, igaz ezekben csak közreműködő volt.
De mondom, mindezek ellenére valahogy még sincs benne a mainstreamben, ilyen tekintetben nem sztár.
Valamint még minősítést sem sikerült elérniük eladás alapján, egy országban sem (pl. ezüst, arany, platina), sem albummal sem számmal.
Nagyon sok országban turnéztak, de csak ilyen 100-200 férőhelyes helyeken.
Vagyis annyira nem nagy rájuk a kereslet.
2 alkalommal érintette a turnéja Magyarországot is.
Én 2017-ben ismertem meg, akkor beszéltünk kb. egy órát, majd 2019-ben amikor ismét járt itt, akkor dugtam meg. (Bocsesz a vulgáris kifejezésért, de az tényleg dugás volt) És Ő kezdeményezett. A kettő között nem is beszéltünk.
Nem vagyok és sosem voltam rajongója… Meg az együttesnek sem.
De azért mégis megérintett valahogy ez az egész érzelmileg.
Instán pl. bekövetett és azóta sem követett ki, de természetesen nem beszélünk/beszéltünk.
Nem hogy baráti, de még haveri viszonyban sem vagyunk, lehet hogyha ráírnék már azt sem tudná, hogy ki vagyok.
A nyilvánosságban eddig 2 kapcsolata volt, amit felvállalt és nagyon furcsa érzés volt nézni instán, hogy barátja van, aztán meg hogy szakítanak, stb.
Valamiféle féltékenység szerűséget éreztem, pedig abszolúte nem szerettem belé, hiszen nem is ismerem.
Meg pl. már pont megkedveltem így virtuálisan az első barátját akit felvállalt a nyilvánosságban (vagyis inkább azt a képet amit mutatott magából), tudom hogy furcsán hangzik, aztán amikor szakítottak az is furcsa ambivalens érzelmeket váltott ki belőlem…
Most ez így leírva furcsa, de a pontos érzelmeimet nem tudom átadni írásban ezzel kapcsolatban…
Talán kicsi durvábbnak tűnik, mint amilyen amúgy.
Különben nem szoktam ezzel foglalkozni meg ezen gondolkodni…
Meg persze felérem ésszel és sejtem, hogy ahogy velem dugott még biztos volt együtt néhány pasival, akik csak futó kalandok voltak neki.
Megmondom őszintén, hogy az is zavaró ebben az egészben, hogy nem nagyon beszélhetek erről senkinek, mert egyrészt a többség úgysem hinné el, másrészt meg ha mégis akkor azért abból talán gondja lehet a szóban forgónak is, meg én sem vágyom valami bulvár nyilvánosságra egyáltalán (de azt sem tudom, hogy ebből lehetne e olyan kifejlett, nem tudom külső szemlélőként nézni a dolgot).
Szerintem ha itthoni “nagy” sztárról van szó, mint pl. ByeAlex, akkor abból sokkal inkább lehet valami botrány, vagy számodra nemkívánatos bulvárszereplés, mert a magyarok sokkal durvábban követik a magyar sztárokat mint a külföldieket…
Legalábbis én így vettem észre.
Csak hátrányod lehet belőle. Ha politikus, akkor duplán.
Minél ismertebb, annál biztosabb, hogy nagyítóval nézik az életét, folyton bujkálni kellene, és kínosabb a lebukás. Rólad meg mindenki azt fogja gondolni, hogy egy pénzéhes kis ribizli vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!