Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az beteges, ha egy ferfi egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az beteges, ha egy ferfi egy lanyt ismert 14 eves koratol, es 18 eves koraban lefekszik vele?

Figyelt kérdés

Tehat latta kistinikent is, es akkor gyerekkent kezelte, de 4 ev mulva meg lefekszik vele.

Persze nem volt sose ilyen apaskodo vele, meg nem volt tul szemelyes kapcsolat, de akkor is.

2021. aug. 10. 01:56
 1/10 Argloss ***** válasza:
82%

Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, onnantól kezdve akár egy 80 évesnek is odaadhatja magát a gyerek, ha arra van vágya.

Nem hiszem, hogy bármit is változtat a dolgon, hogy ismerte 14 évesen is és 18 évesen meg vonzódni kezdett hozzá. Ez kb. olyan mintha két 20 éves nem jöhetne össze, mert együtt jártak általános iskolába.

Ha valami besorolást akarsz, akkor nézz utána a gerontofíliának, pedofíliának, hebefíliának, efebofíliának stb.

2021. aug. 10. 02:38
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Társadalmilag sok dolog elítélt, ami törvényileg nem.
2021. aug. 10. 03:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy beszélsz erről, mintha a férfi egyedül döntött volna erről. Az a lány is benne kellett hogy legyen, nem erőszak volt. Inkább azt érdemes észrevenni, hogy nem a 14 éves kislányra mozdult rá. 14 és 18 között gyereklányból felnőtt nővé érett, teljesen más egyéniség lehet. Miért ne szövődhetne közöttük egy kapcsolat? Szerintem ebben az lát hibát, aki azt keresi.
2021. aug. 10. 03:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És? Mi van ha egy 20 éves ismer egy 5 évest, majd aztán 20 évvel később ugyanez a 2 ember szexel egymással? Semmi.
2021. aug. 10. 03:49
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy nagy SEMMI.
2021. aug. 10. 04:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. aug. 10. 06:02
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Manapság már mindentől is fosik mindenki a szexben, hogy beteges-e. Mert a közbeszéd meg a politika tudatosan összetaknyolja a valóban beteges szexuális aberrációkkal, hajlamokkal a teljesen legális szexualitást (például a leszbikusokat a pedofilokkal). Szépen lassan mindenki szorongani kezd mindenen, még a teljesen hétköznapi dolgokon is, hogy nem bűn-e, meg mit szól a társadalom. Nagy utat tettünk meg visszafelé a sötétségbe a 60-as-70-es évek felszabadult szexuális szellemisége óta.
2021. aug. 10. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem ezzel mi bajod. Sőt 14 évesen is megdughatta volna a kislányt, az már nem büntethető, de legalább nem ilyen elfajzott perverz volt hogy akkor nyomult rá. Mondjuk lehet nem is izgatta még akkor. 18 évesen már felnőtt nő, külsőre is és fejben is sokka érettebb. Miért ne szexelhetne akivel akar. Nem tudom te mit foglalkozol mások életével, törődj a saját szexuális életeddel

N

2021. aug. 10. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

1. Azért 18 évesen még nem felnőtt nő valaki, még ha nagykorú is.

2. Mindig szórakoztat, amikor 4 szaros tiniévet valaki úgy állít be, mintha az valami olyan elképesztő lelki-szellemi fejlődést hozna, hogy hát 14 évesen még valaki full hebrencs hülyegyerek, na, de 18 évesen, hát akkor már aztán minden felelősségteljesen eldönteni tudó, mindent átlátó nő. Kétségtelen, sokat érik az ember ebben a 4 évben, de nem pónifésülgetőből lesz helyettes államtitkár asszony. Sok 18 éves amúgy is rettentő éretlen, és vannak nagyon érett gondolkodású 14 évesek is.

2021. aug. 10. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem az első igazi, komoly kapcsolatom is hasonlóan volt. 4 év korkülönbség volt, habár ő sokkal érettebb volt a koránál én meg nem..., én 15 voltam amikor megismertem 11 évesen egy nyári táborban és már akkor nagyon egymásra hangolódtunk, megmaradt a jó kapcsolat és amikor 14 éves volt én meg 18, nem bírtam ki és elhívtam randira. Az első igazi szerelmem.

Mielőtt kérdezik: igen, zavart a korkülönbség, egyben szégyelltem is, meg hülyén éreztem emiatt magam és ez volt az egyik legnagyobb okozója, hogy szakítottam vele. Megbántam kicsit, mert szerettem, de fiatalként hülye az ember.

2021. aug. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!