Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hozott már belőletek elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozott már belőletek elő olyat az erős szexuális vágy, hogy nem ismertetek magatokra (vagy partneretek nem ismert rátok)? Mi volt az?

Figyelt kérdés
Pozitív élményekre gondolok, amikor nagyon ,,elborult az agyatok az ágyban". Nemet és kort írjatok légyszi.

2021. jún. 29. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Még a párkapcsolatunk eleje fele volt egy alkalom amire a mai napig emlékszem. Hozzá járul a történethez, hogy 3 hónapja nem volt orgazmusom, folyamatosan csak izagatva voltam. Párom kikötözött az ágyhoz, és cirógatni kezdett. Nem tudom akkor mi, és hogy történt de nem bírtam magammal, valami emberfeletti erővel elszakítottam a kötelékeimet (bilincs...nem játékbilincs, de nem is egy rendőrségi) pedig nem vagyok valami erős alkat.

Nekiestem páromnak, letepertem és követeltem hogy legyen vége a húzásnak, történjen valami. Ő pedig kinevetett :) Azóta visszasírom azokat a 3 hónapos "türelmi időket" :D

2021. jún. 29. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Aha de az bi kategória lenne bocs
2021. jún. 29. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen pár hét egymás nélkül, aztán orál után gondoltam egyet és mondtam, hogy ne nyelje le... Aztán magamra húztam és lesmároltam... Nem tudom mi ütött belém, fura volt, de izgi, bejött :)
2021. jún. 29. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Igen,szociális fóbiám van,és volt olyan kapcsolatom akivel szex közben eltűnt a fóbiám,és teljesen át tudtam adni magam az érzésnek,teljesen önmagam lehettem!

37F

2021. jún. 29. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer akkorát élveztem, hogy majdnem magam alá szartam.
2021. jún. 30. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!