Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozott már belőletek elő olyat az erős szexuális vágy, hogy nem ismertetek magatokra (vagy partneretek nem ismert rátok)? Mi volt az?
Még a párkapcsolatunk eleje fele volt egy alkalom amire a mai napig emlékszem. Hozzá járul a történethez, hogy 3 hónapja nem volt orgazmusom, folyamatosan csak izagatva voltam. Párom kikötözött az ágyhoz, és cirógatni kezdett. Nem tudom akkor mi, és hogy történt de nem bírtam magammal, valami emberfeletti erővel elszakítottam a kötelékeimet (bilincs...nem játékbilincs, de nem is egy rendőrségi) pedig nem vagyok valami erős alkat.
Nekiestem páromnak, letepertem és követeltem hogy legyen vége a húzásnak, történjen valami. Ő pedig kinevetett :) Azóta visszasírom azokat a 3 hónapos "türelmi időket" :D
Igen,szociális fóbiám van,és volt olyan kapcsolatom akivel szex közben eltűnt a fóbiám,és teljesen át tudtam adni magam az érzésnek,teljesen önmagam lehettem!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!