Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pár bevesz 3.-nak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár bevesz 3.-nak egy pasit, vagy párcserés szexben vesznek részt egy másik párral, akkor gyakori, hogy a pár férfi tagja a gabalyodás után már nem úgy néz a párjára mint előtte?

Figyelt kérdés

Ha még minden úgy is alakul, ahogy eltervezte előtte, valami miatt mégis csalódottságot, szégyent, stb... érez.

Félek tőle, hogy más érzést válthat ki tényleg látni mint elképzelni ahogy k*rja egy másik faszi a párom.

2021. szept. 2. 17:07
1 2 3
 21/23 NTBS ***** válasza:
23%
Nem tudom, sose próbáltam, és nem is szeretném.
2022. dec. 8. 17:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a pasi hozta fel a témát és ő akarta mindenáron bevanni a harmadikat, aki ráadásul egy haverja volt... Hát ne akarjon ezután kiakadni, meg másképp nézni rám, mert az kissé abszurd lenne!

Persze mivel annak már vége tudom, hogy nem akadt ki, nem nézett másképp. Ellenben a hármasból, csak a 3.-nak bevett srác akart folytatást a 3. alkalom után.

2022. dec. 9. 11:11
 23/23 anonim ***** válasza:
69%
Amennyiben jó a kapcsolat fel tudja dobni. Mi is most keresünk mivel Párként szeretnénk kipróbálni a hármast / négyest.
2022. dec. 12. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!