Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár bevesz 3.-nak egy pasit, vagy párcserés szexben vesznek részt egy másik párral, akkor gyakori, hogy a pár férfi tagja a gabalyodás után már nem úgy néz a párjára mint előtte?
Ha még minden úgy is alakul, ahogy eltervezte előtte, valami miatt mégis csalódottságot, szégyent, stb... érez.
Félek tőle, hogy más érzést válthat ki tényleg látni mint elképzelni ahogy k*rja egy másik faszi a párom.
A szomorú helyzet az, hogy a többségnél ez a párkapcsolat lassú végét jelenti. Bizony, amikor látod a szerelmedet, hogy egy másik nővel/férfival mennyire boldogan hancúrozik, vagy amikor téged juttat el a csúcsra valaki, aki nem a szerelmed, holott ő ott van melletted, akkor bizony érzelmileg könnyen kiábrándulhat az ember.
Ötlet szinten amennyire izgatónak tűnnek az ilyen dolgok, a valóságban annyira károsak a kapcsolatra nézve.
Később tervezzük a kipróbálását. Feleségem örömmel fogadta az ötletet hogy szexeljen más férfival/férfiakkal is.
Egyenlőre azt érzem hogy büszke vagyok Rá, hogy felvállalta, szerencsésnek érzem magam amiért Ő a feleségem.
Azóta még jobban kívánom, hogy tudom kapható az ilyesmire :)
Persze 100% hogy lesz majd amikor fájni fog a féltékenység, de úgy érzem sikerül ezen túljutnunk.
35 F
Szerintem ehhez maximális bizalom kell, tudni, hogy ti ketten összetartoztok. Akkor nem lesz belőle baj. Ahogy írták már itt többen is: ha téged boldoggá tesz az, hogy a nőd boldog, úgy oké a buli.
Nálunk kicsit más a felállás, mert nem a férjem, hanem a pasim az akivel ilyen mókát csinálunk néha (lehet elítélni, de nem ismeritek a hátteret, szóval igen, van férjem (...), gyerekeim, meg szeretőm is, aki szeret).
És az valami egészen fantasztikus érzés, amikor úgy nézhetek a szemébe, úgy csókolhatom meg, hogy közben a harmadik résztvevő van bennem - nem azért, mert ennyire perverz lennék, hanem rá vagyok iszonyú büszke, hogy hajlandó "osztozni" rajtam mindannyiunk örömére és látom azt a szemében (meg máshol ;)), hogy őrületesen kívánatosnak talál.
Tervezünk olyat is ahol nem az ő barátja, hanem az én barátnőm a harmadik tag - és ott pl nem mi, hanem a barátnőm öröme lesz a fontos, azaz, azt így mi együtt neki szánjuk "ajándéknak". És tudom azt, hogy nem leszek féltékeny, mert ismerem a lelkét, az érzelmeit, tudom az indítékait és együtt készülünk erre.
Utolsó.
Azért valljuk be, nem egészséges a te felállásod, több szempontból sem.
Feleseggemmel nem csinalnam, de regebben keves ismertseg utan benne voltam par tobbesben Mindenkinek csakszex volt.
Most levagnam a csavo pcset ha a felesegemhez kozeledne … valtoznak az emberek es az erzesek sokat jelentenek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!