Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár bevesz 3.-nak egy pasit, vagy párcserés szexben vesznek részt egy másik párral, akkor gyakori, hogy a pár férfi tagja a gabalyodás után már nem úgy néz a párjára mint előtte?
Figyelt kérdés
Ha még minden úgy is alakul, ahogy eltervezte előtte, valami miatt mégis csalódottságot, szégyent, stb... érez.
Félek tőle, hogy más érzést válthat ki tényleg látni mint elképzelni ahogy k*rja egy másik faszi a párom.
2021. szept. 2. 17:07
1/23 anonim válasza:
Neked kell érezned. Engem személy szerint taszít még a gondolata is. Tuti nem tudnék ugyanúgy nézni a páromra. Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív ezzel kapcsolatban.
3/23 anonim válasza:
Első alkalom után a férjem is lelkibeteg volt egy hétig. Aztán feldolgozta, hogy ez csak játék volt és ismételtünk is azóta.
4/23 anonim válasza:
Ha a férfi (is) akarja, hogy más tegye magává a feleségét és ezt a nő megteszi (a férje, és/vagy a maga kedvéért), akkor nem szabad ezért a nőt okolni!
Csak az vigye bele a feleségét, aki erősen kötődik hozzá és azt szeretné, hogy a párja még több élvezethez jusson.
5/23 anonim válasza:
Ez valószínű. Én épp azért utasítom el, mert nem akarom hogy a nőmet egy masik faszi kúrja...
6/23 anonim válasza:
Naaa mesélj! Bevállaltátok a többest?
7/23 anonim válasza:
Hát ha előre megbeszélték akkor nem kell szerintem semmin meglepődni utána.
8/23 anonim válasza:
És mi lenne ha első körben csak leszopná a másikat?
10/23 anonim válasza:
Alapból beteg még a gondolat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!