Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buliban spontán összejött egy hármas gabalyodás csakhogy egy lány -két fiu. Mindenki mindenkivel. Izgalmas, érdekes volt. Most akkor bisex vagyok?
Attól függ ki mit csinált. Ha csak a csajost lökted "megmenekültél", ha a pasival is csináltál valamit, akkor "baj van"... illetve nincs baj, ez tök jó dolog :)
Ha alkoholos befolyásoltság is volt akkor viszont ismételni kellene mert a pia sokakat bátorít :D
"Most akkor bisex vagyok?"
Ugyan úgy vagy az, vagy nem az mint eddig.
Ha mindkét nem bejön szexuálisan, akkor bi vagy. Ha csak az ellenkező nem, akkor hetero. Ha csak a saját nemed, akkor homo. Ez azért nem rakétatudomány :)
Amúgy irigyellek a hármasért, nekem még sosem jött össze. Pedig igény az lenne rá :)
Jól írták előttem ! Ha a sráccal is volt valamilyen érintkezésed, akár csak érzéki símogatás, fogdosás és ez izgalomba hozott.Akkor enyhe biszex hajlamod van !
Olyan nincs, hogy :"Kíváncsi hetero". Ezt már nagyon sokszor megírták, sokan ! Aki kíváncsi a másik fiú iránt, és izgalomba hozza a látványa, az érintése, a barátsága, az biszex ! Tudom, én is az vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!