Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A fiam biszexuális és most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam biszexuális és most összejött egy nála 21 évvel isdősebb nővel, ennek most örülnöm kéne?

Figyelt kérdés
Mikor mondtam, neki, hogy ez a nő nem hozzá való és jobb lenne ha korban hozzá közelebb álló lányt választana, akkor azt vágta a fejemhez, hogy jobb lenne nekem ha egy pasit talált volna. Szerintetek mit kellene tennem, hogy téríthetném észhez? Pedig próbáltam már az ismerőseimen keresztül fiatalabb lányokkal összeismertetni, de őt nem érdeklik, csak az idős nők vagy a melegek, mert fiúi is voltak igaz őket nem merte bemutatni.
2016. aug. 20. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

szerintem csak fogadd el, úgy ahogy van.

előbb-utóbb kitart egyvalaki mellett :-D

2016. aug. 20. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
nem kell örülnöd csak elfogadnod ha ő neki ez a vágya.. csak aztán ne legyen sírás a részéről mikor meghal a nő mert a nagy korkülönbséggel nem az a baj hogy fuj ez elfogadhatatlan hanem az idősebb fél nagy esélyel jóval korábban meghalhat.
2016. aug. 20. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Te legalább a 40-es éveiben járó szülő vagy? Ne már.
2016. aug. 20. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Annak kéne örülnöd, ha ő jól érzi magát és boldog.

Persze, te annak örülnél, ha boldogtalan lenne egy olyan lány mellett, aki neked szimpi.

2016. aug. 20. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a boldogságának kéne örülnöd, mindegy kivel van...
2016. aug. 20. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig jobb, mint egy fiú.
2016. aug. 20. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
3%
Rakd ki otthonról. Ha nem tudja mi az erkölcs, akkor éljen egyedül. Én biztos nem tűrnék búzit a háznál.
2016. aug. 20. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Anyakomplexus. Bár kipróbálnám idősebbel, de semmi több.

Szerintem hagyd, hagy hibázzon magától, ismerjen meg dolgokat. Max rájön, hogy annyit adhat neki mint egy anyuci, de közös téma sem lesz.

Bárcsak az én rokonaim akarnának bemutatni csajoknak.

26f

2016. aug. 20. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig próbáltam már az ismerőseimen keresztül fiatalabb lányokkal összeismertetni..."

Na ezt gyűlöltem otthonról, pedig szeretem és tisztelem a szüleimet!

Amúgy hány éves a fiad?

Hidd el, főleg egy fiút, fiatal férfit ez NYOMASZT! Ez eléggé befolyásolja a lelkivilágát, és önkéntelenül is benne lesz a "csakazértismáshogylesz".

Próbálj kicsit lazítani és most örülj, hogy van egy jó kapcsolata. Biztos gondoskodik is róla a párja.

2016. aug. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!