Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti megtörölitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti megtörölitek a farkatokat pisilés után? Ülve vagy állva pisiltek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 19:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
35%
Állva slagolok, ha van rá lehetőség megtörlöm, ha nincs akkor nem. Viszont előtte is kezet mosok, nem fogom meg a legjobb barátomat olyan kézzel ami nem tiszta :)
2021. aug. 30. 23:19
 42/48 anonim ***** válasza:
26%
Állva hugyozok és nem törlöm.
2021. aug. 31. 00:12
 43/48 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Mivel nekem mindig becsurog még egy kicsi pisilés után, felesleges megtörölnöm.
2021. aug. 31. 00:50
 44/48 anonim ***** válasza:
53%
Én sem törlöm,alsógatya felszívja.Azért van.Naponta cserélem.Mindig állva pisilek,ez a természet rendje!
2021. aug. 31. 04:44
 45/48 anonim ***** válasza:
31%
43. Valóban értelmetlen. Hiába törli meg az ember, a húgycsőben mindig marad egy minimális mennyiség, amit kilök a szervezet egy idő után, tehát hugyos lesz a lompos így is úgy is. Kétbites sznobok okoskodnak baszkii.
2021. aug. 31. 14:44
 46/48 anonim ***** válasza:
78%
Komolyan attól lesz valaki sznob hogy megtörli pisilés után a farkát:D ennyi erővel akkor nekünk nőknek sem kellene megtörölni, had menjen a bugyiba a pisi, az sokkal jobb...
2021. aug. 31. 14:48
 47/48 anonim ***** válasza:
69%
Az igényes ápolt férfi az kétbites sznob meg elkorcsosult? Haha ez nagyon jó, mondjatok még legalább ennyire mulatságosat.
2021. aug. 31. 14:51
 48/48 anonim ***** válasza:
60%
LoL. Nem is hallottam még ilyenről hogy valaki törölgeti. Ülve akkor pisilek ha telefonozni akarok közben itthon. Mindig jól kicsavarom, kb soha nem marad benne egy csepp se. Barátnőm szívesen bekapja bárhogy, akár le is pisilhetem.
2021. aug. 31. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!