Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mi lenne a reakciótok erre?
Figyelt kérdés
Elég rég óta vagyok úgy vele hogy egyszer szívesen kipróbálnám milyen pisilés közben megfogni valaki péniszét. Mármint hogy az adott pasi pisil és én fogom neki. Nem hiszem hogy lenne bármi ehhez kapcsolódó fétisem vagy akármi csak szimplán érdekel. Ha a barátnőtök megkérne erre akkor belemennétek vagy visszataszítónak találnátok? Nem hiszem hogy ez egy túl hétköznapi dolog lenne2021. júl. 26. 00:22
1/15 anonim válasza:
ez belefér, de ennél sokkal perverzebb dolgokat is éltem meg pisis téren
F
2/15 anonim válasza:
Simán belefér volt már ettől furább is!
3/15 anonim válasza:
És tovább mennék az az igazság.....
5/15 anonim válasza:
Nem kértek még tőlem ilyet de ha szeretem és fontos nekem akkor nincs ezzel semmi gáz amúgy is szeretem a női kezet rajta.
6/15 anonim válasza:
Szerintem minden lány megcsinálja ezt az első pasijával.
Arra számíts, hogy nem lehet semmit érezni, nem lüktet, mint mikor kivered neki, meg semmi.
Bőrt húzd hátra!
7/15 anonim válasza:
Simán belefér. Arra figyelj, hogy alulról ne szorítsd el, oldalról fogd meg (a húgyvezeték a pénisz alsó részén fut, ha összeszorítod csövelés közben az kellemetlen tud lenni mert nem jön ki rendesen a sárga lasszó).
9/15 anonim válasza:
Ha még fogja valaki nem tudok pisilni mert feláll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!