Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt a reakciótok, amikor először fogtatok élőben mellet?
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 16:51
1/10 anonim válasza:
13 eves voltam es szuper jo volt :)
2/10 anonim válasza:
16 évesen. Legjobb érzés volt :) Nagyon izgultam remegtem szó szerint :D
3/10 anonim válasza:
Nem tudom elmondani, csak azt, hogy az óta muszáj fognom újra. Ha nem lehet, akkor inkább lőjenek főbe, de komolyan.
4/10 anonim válasza:
Még újszülött voltam és szerintem sírtam
5/10 anonim válasza:
....eddig csak hideg tejeszacskót fogtam,de ez most meleg!
F
6/10 anonim válasza:
Még akkor nem tudtam mi az,mert csecsemő voltam.:)
7/10 anonim válasza:
Nagyon jó volt!!! El sem tudtam hinni, hogy mekkora nagy és mennyire puha!
8/10 anonim válasza:
hogy ez még jobb mint amire előzetesen számítottam.. pedig biztos voltam benne, hogy baromi jó lesz :D
a ciciiii baromi jó dolog!
9/10 anonim válasza:
Jó élmény volt, mivel elsőre szerencsém volt D-s melleket megfogni.
10/10 anonim válasza:
Arra gondoltam hogy bár mindig foghatnám őket és milyen izgatóak kivánatosak hogy kenyezthetnem őket es milyen gyönyörű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!