Mi volt a reakciótok szüléskor, mikor először fogtátok meg a gyermeketeket?
Igen, tényleg.
Az volt az első reakcióm, hogy végre túl vagyunk rajta épségben mind a ketten, és végre nem fáj.
2 gyermekem van, mindkettőnél ugyanazt éreztem :)
Néztem a kis pofijukat és köszöntem nekik. A kisfiam abbahagyta a sírást és vizsgálta az arcom, a lányom pedig annyirs sírt hogy a szemét sem nyitotta ki először :) Aztán ő is megnyugodott, elaludt a kezemben.
A fájdalom azonnal elmúlt mikor kicsusszantak, pedig a lányomnál nem kaptam érzéstelenítést. A varrást pedig egyiknél sem éreztem mert addig varrt a doki, amíg a frissen kézbe kapott babáimnak udvaroltunk a férjemmel (apás szülések voltak).
Tényleg átéltem, hogy csoda az a pillanat. Eltűnnek a falak, a hangok, minden, csak Te és Ő vagytok ott az első pát másodpercben, ahogy nézed hogy hát ő volt odabent 9 hónapig, ő az aki téged választott hogy az anyukája legyél. Nagyon varázslatos :)
Császárral szültem, csak odalógatták az arcom elé egy kicsit a kisfiam, néztem, hogy milyen picike és szép. Egyből el is vitték, intenzív osztályra került, 3 hetes volt mire megfoghattam először. Akkor sírtam, nagyon jó érzés volt.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!