Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a reakciótok szüléskor...

Mi volt a reakciótok szüléskor, mikor először fogtátok meg a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Mondtatok valamit vagy sírtatok,nevettetek? Tényleg elmúlik minden fájdalom,mikor meglátod először? :)
2018. szept. 19. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
El. Nem érdekelt semmi vagy senki. Siman varrta a gatsebem a dokinő.. Fel se tűnt. Nem lehet szavakkal leirni. Csodalatos erzes.
2018. szept. 19. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hja es nem sirtam es nem is nevettem. Mosolyogtam maximum. Neztunk egymasra es csak fogtam h uristen vegre itt vagy, meleg volt, nezett o is ránk. Olyan pici volt de megis simult ram. Tenyleg amolyan zsak es a foltja. Igy lett kerek egesz az életünk. Nem aksrom fokozni, tenyleg leithatatlan
2018. szept. 19. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Császárom volt így fájdalom nem volt, és mivel külföldön szultem itt egyből odaadták, nem vitték el soha 1 percre sem, nagyon jó érzés, szerintem elmondhatatlan ez olyan hogy át kell élni.
2018. szept. 19. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom (már 3 éves) és kisfiam (1 hónapos) születésekor is sírtam a boldogságtól. Nem lehet leírni azt az érzést amikor már ott van veled. Én azt mondtam a babáimnak, hogy: "Szia", "Isten hozott".
2018. szept. 20. 02:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Császárom volt, úgyhogy nekem ez az eufórikus minden fájdalom eltűnt érzés sajnos kimaradt. Mikor megláttam, rácsodálkoztam először, hogy mennyire apró :D sírtam és nevettem egyszerre, és soha nem felejtem el a kis gyűrött felháborodott arcát :) Később az őrzőben valami eufórikus állapotba kerültem, csak néztem és néztem, nem is tudom szavakba önteni... alig hittem el, hogy ekkora csoda velem megtörténhet. Három éves nagylány már, de még sokszor ugyanúgy érzek mint mikor megszületett, ahogy nézem alvás közben, teljesen látni vélem azt az arcot, egy csoda :) elnézést az ömlengésért :D
2018. szept. 20. 05:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg.

Az volt az első reakcióm, hogy végre túl vagyunk rajta épségben mind a ketten, és végre nem fáj.

2018. szept. 20. 06:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

2 gyermekem van, mindkettőnél ugyanazt éreztem :)

Néztem a kis pofijukat és köszöntem nekik. A kisfiam abbahagyta a sírást és vizsgálta az arcom, a lányom pedig annyirs sírt hogy a szemét sem nyitotta ki először :) Aztán ő is megnyugodott, elaludt a kezemben.

A fájdalom azonnal elmúlt mikor kicsusszantak, pedig a lányomnál nem kaptam érzéstelenítést. A varrást pedig egyiknél sem éreztem mert addig varrt a doki, amíg a frissen kézbe kapott babáimnak udvaroltunk a férjemmel (apás szülések voltak).

Tényleg átéltem, hogy csoda az a pillanat. Eltűnnek a falak, a hangok, minden, csak Te és Ő vagytok ott az első pát másodpercben, ahogy nézed hogy hát ő volt odabent 9 hónapig, ő az aki téged választott hogy az anyukája legyél. Nagyon varázslatos :)

2018. szept. 20. 06:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyugtatgatni próbáltam őket, hogy ne sírjanak. A fájdalom nem múlt el, csak máshol fájt, de igencsak - végig rettegtem a varrást, nagyob rossz volt!
2018. szept. 20. 08:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Részemről mindenkinek ment a zöld mancs
2018. szept. 20. 09:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Császárral szültem, csak odalógatták az arcom elé egy kicsit a kisfiam, néztem, hogy milyen picike és szép. Egyből el is vitték, intenzív osztályra került, 3 hetes volt mire megfoghattam először. Akkor sírtam, nagyon jó érzés volt.

27N

2018. szept. 20. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!