Ha ilyen gyereketek születne, mi lenne a reakciótok? Tudnátok öt szeretni, vagy megcsókolni, kötődni hozzá? Undorodnátok tőle?
A kérdés csak elméleti, a kép pedig manipulált, de tegyük fel, hogy így nézne ki a gyerek, akinek életet adtatok:
Hogyan éreznéd magad azok után, hogy megláttad az arcát? Lemondanál róla, vagy veled élhetne? Undorodnál őt kézbe venni? Tegyük fel, hogy szellemileg teljesen ép, "csak" a külseje a baj.
"Hasonló" babáról láttam egyszer videot youtubeon, teljesen lesokkolt - már nem emlékszem milyen betegséggel született
Ezt az ember csak akkor tudná mikor ott van
Azt hiszem beleőrülnék a dologba.
Ha súlyosan sérült lenne, magzatként szerintem elvetetném. Ha valamiért szülés után derülne ki, szeretném és gondoskodnék róla, de legbelül összetörnék, mert nem ilyen életet szántam neki, és így rendkívül nehéz lesz neki miattam.. persze megpróbálnám a legtöbbet kihozni az életéből.
Nyilván nem kis fekete fehérre festett babára gondolok, hanem mondjuk orrnélküli vagy arcdeformált kicsire, biztos, hogy csináltatnék neki orrot vagy szemet, vagy extrakoponyaprotézist vagy ami épp kell, hogy teljesebb életet élhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!