Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a reakciótok szüléskor...

Mi volt a reakciótok szüléskor, mikor először fogtátok meg a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Mondtatok valamit vagy sírtatok,nevettetek? Tényleg elmúlik minden fájdalom,mikor meglátod először? :)
2018. szept. 19. 23:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ebbe még belegondolni is borzasztó,gondolom életed leghosszabb 3 hete volt :((
2018. szept. 20. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt ismételgettem, hogy annyira szép vagy:) Azóta is egyre gyönyörűbb!
2018. szept. 26. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:

3 sima szülés:

1. szülésnél nagyon elfáradtam, mikor rámrakták a babát, az gondoltam csak, hogy valaki fogja már meg, mert lecsúszik... annyi erőm nem volt, vagy csak alig, hogy tartsam. De a kis arcát még most is látom magam előtt.

2 szülés nagyon gyors volt, rámrakták a picurkámat- 2,5kg-mal született, és csak azt mondogattam, hogy jaj de pici vagy. Jött az a bizonyos földöntúli boldogság érzés... lebegtem szó szerint. Soha azt a boldogságot nem éreztem még mint akkor. Folyt a könnyem, és azt ismételgettem, hogy újra szülni akarok, most azonnal.. mint egy bolond kb olyan voltam szerintem. :D

3-nál pedig azt mondogattam, hogy jaj de gyönyörű vagy... Ő volt tényleg a legszebb kisbabánk. Nyilván a többi is szép volt nekünk, de a 3. nagyon helyes volt arcra. Megint elöntött a boldogság is, megint folyt a könnyem, itt már sirattam azt, hogy többet nem lesz benne részem, mert akkor ott úgy éreztem, hogy most lett kerek a világ a 3. gyerekkel, és éreztem, hogy több nem lesz, hogy ezt többet nem fogom átélni.

:)

2019. ápr. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!