Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Mi lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mi lenne a reakciótok erre?

Figyelt kérdés
Elég rég óta vagyok úgy vele hogy egyszer szívesen kipróbálnám milyen pisilés közben megfogni valaki péniszét. Mármint hogy az adott pasi pisil és én fogom neki. Nem hiszem hogy lenne bármi ehhez kapcsolódó fétisem vagy akármi csak szimplán érdekel. Ha a barátnőtök megkérne erre akkor belemennétek vagy visszataszítónak találnátok? Nem hiszem hogy ez egy túl hétköznapi dolog lenne

2021. júl. 26. 00:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
csak ha a szájacskádba irányítanád c:
2021. júl. 26. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, nekem tetszene. Csak valószínűleg felállna közben, és emiatt nem oda menne a fáradt olaj, ahova eredetileg irányítottam, hanem mellé. :DD
2021. júl. 27. 01:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem mindegyik barátnő fogta legalább egyszer mikor pisiltem. Általában buli után mikor mentünk haza akkor történtek ilyenek kicsit piásan. Megálltam valahol pisilni és megkérdezték, hogy foghatják e. Mindig igent mondtam, mivel a végére általában felállt és akkor volt hogy kiverték nekem.
2021. aug. 9. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer már csinálták nekem, kiadtam az irányítást a kezemből. Természetben célszerűbb gyakorolni a célzást mint wc-ben.
2021. aug. 9. 23:05
 15/15 Horserider85 ***** válasza:
100%
Fogta már csajom közben csak gyorsan felállt úgy meg nehéz eléggé pisilni 😋 de amúgy jó volt hogy fogta..
2021. aug. 30. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!