Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak nektek mi lenne a reakciótok? Mit tennétek ilyen helyzetben?
Szeretném leszögezni az elején, hogy ez csak egy elméleti kérdés. Szóval nem akarom megcsinálni pusztán kíváncsi vagyok mi játszódna le bennetek.
Tételezzük fel, hogy kapcsolatban vagytok. De egy csaj ismerősötök (akit egyébként kívántok mint nőt és le is akartátok már fektetni)"letámadna" az utcán vagy akárhol (persze ahol nem láthatnak meg). Egyszóval lesmárna titeket stb. És megkérne,hogy szexeljetek és ez csak kettőtök között maradna. Elutasítanátok? Mivel kapcsolatban vagytok...vagy azért imponálna a dolog és tudva, hogy úgysem derül ki megtennétek?
Mégegyszer: ez csak elméleti kérdés. És őszintén válaszoljatok! Normális válaszokat előre köszönöm.
Sajnos volt benne részem, nem ilyen erősen de hasonló volt. Mikor lett barátnőm rá pár hónapra egy ismerősöm, aki jól tudta hogy lefeküdtem volna vele, szinte felajánlotta magát. Előtte még csak jelét se adta, hogy lehetne bármi is.
Visszautasítottam. Lehet én vagyok a régimódi, de nekem jelent valamit a hűség és a szeretet. Cseppet se bántam meg, hogy nem mentem bele.
Szóval elvből elutasítanám, akárki lehetne az a hölgyemény.
21/f
ha a csaj szimpatikus, kívánatos és már eleve le akartam volna korábban is feküdni vele, akkor nyilván nem lenne sértő/bántó a közeledése. bár ha tudja, hogy kapcsolatban vagyok és azt is tudhatná, hogy nekem ez fontos, akkor azért megkérdőjelezhető a tette...
ha a kapcsolatom jó, stabil és problémamentes, illetve ha szerelmes vagyok a páromba, akkor biztosan elutasítanám. ha vannak problémák a kapcsolatban, akkor az sajnos sok mindent árnyalni tud ahogy az is, ha nem csak a párjához, hanem a csábítóhoz is erős érzelmek fűzik az embert, nem csak a puszta testi vágy
de vérmérséklet függő is a dolog. köztudottan vannak olyanok, akiknek egy kis hűtlenség nem akadály. és még csak nem is kell, hogy letámadják őket, akár kezdeményezni is hajlandók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!